IZLOŽBA INTIME Uživajte u 24 sata posvećena Bobu Dylanu!

Varaždin je od ovog petka 13., pa sve do nedjelje, 15. listopada, gitaristički centar, a sve to zahvaljujući Festivalu letećih gitara.

> PROGRAM Saznajte što vas čeka na ovogodišnjem Festivalu letećih gitara!

Subota, 14. listopada, donosi iznimno ekskluzivan događaj ovogodišnjeg festivala, a riječ je o izložbi ‘24 sata Boba Dylana‘. Posjetitelji će se u iznimno kratkom vremenu održavanja izložbe ‒ svega jedan dan ‒ moći suočiti s predmetima Boba Dylana koji zrače njegovu intimu, dio u koji javnost može zaviriti tek u iznimnim prilikama.

Posjetitelji će se moći prisjetiti i koncerata koje je imao u Hrvatskoj, prvi upravo u Varaždinu 2008. godine. Izložba će biti prigodno otvorena u prostoru Galerijskog centra Varaždin (Uska 7) u subotu u 11 sati, i trajat će do nedjelje u isto vrijeme.

Na otvaranju će sudjelovati dvojica članova Savjeta Akademije Flight od Fame, Dubrovčanin Vojo Šindolić, pjesnik, predavač književnosti u San Franciscu i nekadašnji urednik kultnog rock magazina Džuboks i Riječanin Damir Halilić Hal, znani hrvatski gitarist širokog spektra stilova i pravaca te umjetnički voditelj triju najvećih hrvatskih gitarskih festivala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije