LETEĆE GITARE U subotu nastupaju Yogi Lonich & Friends, Jura Geci i Zack Dust

U bogatom programu Festivala letećih gitara subota, 14. listopada, donosi u večernjim satima koncert Yogija Lonicha.

Lonich će toga dana održati i radionicu, a navečer će, kao Yogi Lonich & Friends, zasvirati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu, s početkom u 20 sati.

Riječ je o renomiranom američkom gitaristu hrvatskog porijekla. Bio je dugogodišnji gitarist u pratećem bendu nedavno preminulog Chrisa Cornella, a dijelio je pozornicu i s brojnim svjetskim zvijezdama kao što su Melissa Etheridge, Booker T Jones, Natasha Bedingfield, Kenny Loggins. Također, bio je i tour support ikonama rock glazbe kao što su The Rolling Stones, Aerosmith, AC/DC.

Na pozornicu varaždinskog HNK u 21,30 izlaze i ‘domaći dečki’ Jura Geci i Zack Dust, nekadašnji članovi nekadašnjeg varaždinskog benda Voodoo Lizards, benda koji je mnogo obećavao, ali, nažalost, nije uspio opstati.

Prije koncertnih nastupa održati će se premijera dokumentarnog filma ‘Črni kastavec’ hvaljenog producenta Igora Modrića. Gitarist u fokusu je Gerald Lawrence Ricks, s nadimkom Jerry, po kojemu ga većina zna, a i po predmetku Philadelphia. Bio je veliki blues gitarist i pjevač, a važan je i po tome što mu svoju slavu doživotno duguju mnogi jučerašnji i današnji velikani gitare.

Karte možete kupiti preko sustava Entrio.hr po cijeni od 50 kuna po danu ili 100 kuna paket za tri dana.

Pogledajte što vas još očekuje u subotu, kao i cjelokupan program Festivala letećih gitara.

Aktualnosti vezane za festival možete pratiti i na Facebooku, a za više informacija te prijave na radionice obratite se na info@flying-guitar-festival.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije