PARTYLOOP OPEN AIR Besplatan upad povodom 15. izdanja, glavni gost Petar Dundov

Druženje, dobra glazba i kampiranje čekaju nas drugog tjedna na Šoderici na još jednom Partyloop Open Airu!

Već 15 godina partijaneri iz regije, ali i šire, razvesele se na sam spomen Partyloopa čiji su organizatori kroz godine postojanja u naše krajeve doveli mnoge vrhunske DJ-e koji su vas rasplesali i stvorili trenutke za pamćenje.

Ove godine slavi se 15 godina Partyloopa, a kao poseban poklon vjernim posjetiteljima upad na party je potpuno besplatan. Glavni gost je Petar Dundov, DJ i producent kojeg cijene svi, bilo da su sa techno, house, trance, disco ili drum’n’bass scene.

Prije Šoderice će skočiti do Berlina, Hamburga, Beograda i do Masters Cluba u Zagrebu, a 24.6. vrti set na Podravskom moru, nakon čega nastupa u dalekom Dubaiu.

Uz Petra Dundova publiku će svojim ritmovima rasplesavati publici dobro poznati Chille jr. i Zorools.

Popodnevni warmup party počinje već u 17 sati na plaži ispred kampa, dok večernji počinje od 22 sata. Očekuje vas atraktivan light show u kombinaciji s vatrenim efektima i vrhunskim ozvučenjem. Dođite i budite dio povijesti.

Partyloop Open Air vas nagrađuje!

Za vas smo pripremili i poklone, dva puta po pet pozivnica za svaki medij, uz koje na Partyloop Open Airu dobivate besplatno pivo. Sve što trebate učiniti je ispod objave na Facebook stranici Varaždinski.hr i eMedjimurje označiti 4 osobe s kojima želite uživati uz pivu, uz obavezno lajkanje Partyloop Facebook stranice, a mi ćemo u srijedu, 21. lipnja, u jutarnjim satima, odabrati ukupno četvero nasretnijih slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije