BALAŠEVIĆ ‘Napravit ću pjesmu, ali ne bih volio posvađati Čakovec i Varaždin’

Nakon što je pozvan od fanova, o čemu smo pisali, da spjeva ‘Stih za Čakovec’, pošto ‘bi bio red’ jer je nedavno Zadar dobio svoju pjesmu, Đole se ‘bacio’ u inspirativne vode.

– Ja sam jedan od najboljih tekstopisaca, u svojoj ulici sigurno, ali nađi mi nekoga tko će mi reći s kim se rimuje riječ Čakovec, vodim ga na pizzu, rekao je Đorđe Balašević u svom stilu kćerki Jeleni Bebi Balašević u najnovijem videu iz studija u kojem snima i obrađuje pjesme.

Već su mu strasni (strašni) fanovi zaprijetili na Facebooku: ‘Ne obećavaj Čakovcu ništa! Kako ćeš u Split doć bez pisme’, pišu.

– Voljeli bi tvoji fanovi neku pjesmu za Čakovec o hrani, ljubavi, vinu, cvijeću, ti tata bolje poznaješ taj grad, kaže mu Jelena.

– Napravim pjesmu za Čakovec, a pored Čakovca je Varaždin koji je meni isto jako drag, da ih ne posvađam, to me brine, odgovara Đole.

– Volio bih da napravimo pjesmu, malo je na knap s vremenom, ali par dana prije koncerta bit će spremna. Imam ideja. Taj kraj je kao Shire iz Hobbita, imaju brežuljke. Moj dedek je Podravec, pa znam Rasinje, Koprivnicu. Znam te krajeve, znam za Mačkovec, Malu Suboticu, Mursko Središće, Nedelišće…

I poznati čakovečki glazbenik i glumac Igor Baksa imao je poruku za Đolea.

– Moja žena Dalmatinka isto reče da smo mi Međimurci ko Hobiti, a Međimurje Shire! Đole, legendo, zbog tebe sam počeo da sviram, već sam i nagrađivani kantautor, ali tebe još uvek upoznao nisam. Valjda će biti prilike. Još i moja baka rodom iz Vojvodine… Uh, cijelo djetinjstvo sam proveo uz tvoje pesme! Kamo sreće da te sretnem i tvoju ekipu!

– Neću raditi za svaki koncert pjesmu, to bi bila hiperprodukcija, rekao je Đole te poručio kćerki Jeleni: – Kako si me opet navukla da obećam pjesmu.

Koncert Đorđa Balaševića u Čakovcu je u subotu 10. lipnja na stadionu SRC Mladost, a ulaznice su još uvijek u prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije