LJETO NA STANČIĆU Bogat glazbeni program od 16. lipnja do 11. kolovoza

Glazbena manifestacija Ljeto na Stančiću od 16. lipnja do 11. kolovoza održat će se treću godinu zaredom pod organizacijom marketinške agencije PRLady.

‘Ljeto na Stančiću’ odvijat će se svaki petak i subotu od 21 do ponoći na Stančićevom trgu u Varaždinu, a program obuhvaća 17 ljetnih večeri, od čega je 8 live koncerata petkom, dok će subotu zaokružiti DJ glazbena scena uz raznorazne promocije.

Za samo otvorenje 16. lipnja zadužen je varaždinski band ‘The Groovebox’, idealan za ljubitelje kvalitetne glazbene i plesni groove. Njihov repertoar čini najbolje od strane i domaće glazbe.

Osim njih, ove će godine nastupiti i Zsa Zsa, glazbenica u usponu, poznata po pjesmi ‘Sve u meni se budi’, koju pjeva u duetu s Damirom Kedžom. Zsa Zsa će nastupiti u akustičnoj verziji uz Matt Graftona na gitari.

Marko Domjan i Emil Kranjčić zaduženi će biti za rock’n’roll, a nastupit će i band The Yangsters, Neven Stipčić, Trnje Live Acoustic, Tragovi.

Ljubitelji Bijelog dugmeta moći će uživati uz legendarne Pastire – Bijelo dugme tribute bend, a ‘vrata’ manifestacije će 11. kolovoza zatvoriti Ex Zodiac band.

– Sve Varaždinke i Varaždinci su pozvani na uživanje u vrućim ljetnim večerima na Stančiću. U slučaju lošeg vremena koncert se odgađa na alternativnu srijedu – poručuju iz agencije PRLady, dodavši kako sve informacije možete doznati na Facebook stranici Ljeto na Stančiću.

Generalni sponzori i ove godine kao i svake dosad su Myway, Mea culpa, Kavana Galerija te caffe bar Sermage.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije