EN TEN TINI u koncertnoj dvorani Lisinski

‘En ten tini’ stiže u nedjelju 2. travnja u 11 sati u koncertnu dvoranu Lisinski. Vesela zabava za cijelu obitelj spaja glazbu i ples za najmlađe, ali i one malo veće.

Dječji zborovi Zagrebački Allegro, Allegrići, Crescendo, Mali Sesvećani, Zagrepčanke i dečki, te Zabočki mališani, izvode svima poznate i omiljene dječje pjesme – od brojalica, dječje filmske glazbe, zborskih hitova…

Uz njih nastupit će i Plesni centar Tala i veseli tim animatora iz Dječjeg grada. Kao poseban gost djeci će se pridružiti – Luka Nižetić!

Kroz red pjesme, plesa i dječjih osmijeha provest će nas simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a sve kako bi naši najmlađi osjetili bezbrižnost djetinjstva.

Dječji evergreeni: ‘Kad si sretan’, ‘Kad bi svi’, ‘Pipi Duga Čarapa’, ‘Kad se male ruke slože’, ‘Nek svud ljubav sja’ samo su neke od pjesama koje će zborovi izvesti na matineji jednostavno nazvanoj ‘En ten tini’ u Lisinskom.

Podsjetimo, edicija ‘En Ten Tini’ obuhvaća CD, radne listove i note za najljepše, mahom hrvatske dječje pjesme, a do sada su u toj ediciji objavljena 4 CD-a.

Bogatstvo dječjeg svijeta je neizmjerno, a ovih 6 zborova i njihovi gosti, uživo će vam pokazat kako se istovremeno igrati, smijati, pjevati i plesati.

Vidimo se u nedjelju 2.4. u 11 sati u veselom i čarobnom ‘En ten tini’ svijetu.

Ulaznice potražite na blagajni Lisinski i prodajnim mjestima u sustavu www.ulaznice.hr, po 80.00 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90.00 kuna.

Za djecu do 3 godine starosti ulaznica nije potrebna, već sjede roditeljima u krilu.

Ples i pjesma, u publici, su više nego dobrodošli!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije