Zsa Zsa i Kedžo uoči premijere spota: Želja je da publika osjeti duboke emocije

Glazbenica Zsa Zsa (Jelena Žnidarić) singlom ‘Sve u meni se budi’, koji pjeva u duetu s hrvatskim glazbenikom Damirom Kedžom, osvaja hrvatsku publiku.

Nakon što su novom pjesmom odnijeli pobjedu na 64. Zagrebačkom festivalu, ovih je tjedana snimljen i spot koji će u ponedjeljak, 12. veljače, ugledati ‘svjetlo dana’.

– Snimanje spota bilo je izvan ovog svijeta! Puno emocija, toliko dubokih da smo svi plakali periodično, svaki put kad smo snimali novu scenu. Nadamo se da će barem dio toga osjetiti ljudi kad budu ga gledali – rekla je Zsa Zsa.

U snimanju su, kaže, sudjelovali njihovi prijatelji, a upravo je to jedan od dodatnih razloga zašto su se emocije toliko rasplamsale.

– Priča spota je ljubav, čista ljubav, ali ne samo ona romantična, već ljubav u svim svojim oblicima – opisala je Zsa Zsa koja suradnju s Kedžom opisuje kao jednu od najljepših stvari koja joj se dogodila.

– Povezuje nas ljubav prema glazbi, bez kalkulacija! Upravo je tako nastala i ovaj pjesma, bez prevelikih očekivanja, samo je bila važna jedna jedina stvar – emocija koju nije trebalo forsirati. Naime, prvih par tonova pjesme u tebi probudi tornado inspiracije – zaključila je ova mlada glazbenica pred kojom je, ne sumnjamo, velika glazbena karijera.

Za sve nestrpljive, evo i kratkog teasera prije premijere.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije