Neven Stipčić potpisao ugovor s diskografskom kućom, uskoro izdaje prvi singl

Mladi varaždinski glazbenik Neven Stipčić, kojeg su mnogi imali prilike upoznati u popularnom televizijskom showu ‘The Voice’, može reći kako mu je 2017. godina započela uistinu odlično.

Naime, u novu godinu ulazi kao član diskografske kuće Universal Music Hrvatska s kojima je potpisao ugovor. Riječ je o kući koja je dio Universal Music Groupa – jedne od najvećih diskografski kuća na svijetu pod čijim su okriljem U2, Lady Gaga, Stonesi.

– Sad kad je prošlo slavlje i 2016. godina, mogu reći da se jako puno toga dogodilo u glazbenom smislu. Počevši od The Groovebox gdje sviram i radim s ljudima koji su izvrsni glazbenici i osobe. Nakon toga uslijedio je moj prvi samostalni singl, ‘Samo ti’, koji je bio na čekanju toliko dugo, ali evo došli su opet pravi ljudi koji su mi pomogli u realizaciji da to izađe pod okriljem diskografske kuće – kazao je Neven.

– Osjećam se izvrsno jer sam nekoliko puta mislio odustati od singla i od izdavanja, ali, eto, bio sam uporan, trudio se i čekao što se na kraju isplatilo, tako da će uskoro biti objavljen datum izlaska singla ‘Samo ti’ – dodao je Neven koji zahvaljuje svima koji podržavaju njegov rad jer mu to mnogo znači.

Uz ‘Samo ti’, počeo sam snimati drugi singl, a sve će ići u smjeru dobro ‘izgruvanog’ popa – najavio je ovaj mladi glazbenik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije