WELCOME TO THE HOLE Drone Hunteri krcati Elephant ostavili bez riječi i zraka!

Poznati varaždinski hard rock bend Drone Hunter, iza kojeg je hrpa turneja po Europi, jučer je premijerno predstavio svoj drugi po redu album ‘Welcome to the hole’ i do maksimuma napunio Elephant.

Filip Fitz Hajdarović, Luka Klen i Marko Gotal sinoć su ‘protresli’ cijeli kafić i mnogobrojnu publiku energičnom svirkom novih stvari s albuma!

Dobre zabave nije nedostajalo, a publika je pokazala koliko dugo može ostati bez zraka slušajući njihovih 8 novih pjesama za koje su dobili veliku podršku prisutnih. To nam je potvrdio i jedan od članova benda.

– Atmosfera odlična, energija odlična, vrnuli – dobili i to je najbitnije! – rekao nam je i više nego zadovoljan basist benda Luka Klen.

Osim što je uživala u koncertu, publika je mogla kupiti CD-e, majice i naljepnice Drone Huntera.

– Došao sam doma jučer s CD-om, naljepnicama i majicom Drone Hunter, hvala kaj ne prodajete osiguranje jer bih valjda i s tim došel doma. Predobra svirka, prebrzo prošla! – potvrdio je na Facebook događaju jedan od mnogobrojnih posjetitelja Nikola Leskovar.

Dečki su pokazali kako stvarno uživaju u glazbi koju stvaraju, a uz to se i dobro zabavljaju. Album se u cjelosti može preslušati na YouTube kanalu, pa ako vas zanima kako zvuče, možete ga preslušati ovdje.

Snimljen je i miksan pod vodstvom Tomislava ‘Tompe’ Novosela u E-minor studiu u Varaždinu, za mastering se pobrinuo Igor ‘Meister’ Malečić u Meisterwerk Productions u Zagrebu. Produkciju, omot, fotografije i dizajn potpisuje Drone Hunter, uz pomoć Antonia Mohenskog a.k.a. MHNSK iz Varaždina.

Dio jučerašnje atmosfere uhvatite na fotografijama!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije