FOTO Petak u Slobodi u znaku dobre glazbe i dobrih djela uz božićnu atmosferu!

Caffe bar Sloboda ovog je petka bila u znaku pridjeva dobro. Uživalo se u dobroj glazbi, dobrom društvu i – dobrim djelima!

LiveSvirke.com i Hrvatska Udruga Glazbenika Varaždin (HUG Varaždin) uz podršku Caffe bar Sloboda organizirali veliki božićni rock koncert pod akronimom C.R.A.S.H. iza kojeg stoji naziv Christmas Rock Aid Special Hug.

Riječ je okupljanju varaždinskih rock glazbenika uz humanitarnu notu s ciljem senzibiliziranja javnosti o važnosti pružanja podrške i pomoći onima koji su potrebiti, posebice u ovo predblagdansko doba godine.

Budući da je cilj ovog božićnog rock koncerta bio plemenit, uz glazbu varaždinskih bendova The Kenovas, Eye/Slashers, John Doe, Sten Mol, jamIT i Fakin lajsne, osjećala se ugodna i vesela božićna atmosfera. Svaki je od bendova odsvirao po pet pjesama, uz jednu tematsku/božićnu pjesmu po izboru.

Svi posjetitelji i izvođači mogli su donirati bilo kakva sredstva za ustanove poput socijalne samoposluge ili slično, koje su na bilo koji način vezane uz djecu slabijeg imovinskog statusa.

Kako kaže suorganizator HUG Udruge Varaždin, Hrvoje Horvatić Hax, rock i glazba općenito su oduvijek bili odličan pokretač za buđenje svijesti u javnosti kad su u pitanju neka dobra djela, stoga je ovaj događaj bio pun pogodak za uživanje u glazbi, druženju ali i u činu te poticanju dobrih djela za one kojima je to najpotrebnije!

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije