VIDEO Zsa Zsa L’amour i Kedžo snimili prvi duet: ‘U pjesmu smo dali srce i dušu’

Mlada glazbenica Jelena Žnidarić, koja se rado predstavlja pod svojim umjetničkim imenom Zsa Zsa L’amour, upravo je lansirala novu pjesmu ‘Sve u meni se budi’ koju pjeva s hrvatskim glazbenikom Damirom Kedžom, javnosti poznatim iz boy banda Saša, Tin i Kedžo.

> Jelena Žnidarić: Aleksandra Kovač napisala mi je pjesmu

– Još 2014. godine smo planirali snimati cover ili nešto tome slično, a sve je zapravo krenulo putem Facebooka. Još onda je Kedžo spomenuo kako bi bilo super da snimimo duet, ali to je očito trebalo čekati pravi trenutak – a to je sad! – prepričava Jelena početke suradnje.

– Za drugu stranu ‘priče’ zaslužan je ‘stvoritelj’ ove pjesme, jedan od naših najboljih skladatelja i tekstopisaca – Ante Pecotić, koji je čuo neke moje covere na YouTube kanalu. I on je samo čekao trenutak da mi se javi kako bismo započeli suradnju, a pošto su Kedžo i on već suradnici, oboje su se složili kako je ova pjesma Kedžina i moja.

Jelena je duetom, kako kaže, oduševljena.

– Osjećam se predivno! Ispunjeno! Pjesma mi je sjela na prvu! A jos mi je draža jer smo u nju dali cijelo srce i dušu. Snimali smo u studiju i do pola 4 ujutro, u više navrata, zezali se, improvizirali, kreirali nove vokalize. Emocije su se nizale same od sebe, a mislim da se to čuje u pjesmi.

Osim toga, ovu mladu glazbenicu nešto posebno zabavlja.

– Zabavna mi je ta činjenica da smo se 2014. dogovarali za cover, a dvije godine poslije još ga uvijek nismo snimili, ali zato imamo nešto posebnije – zajedničku pjesmu!

Poslušajte pjesmu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije