VIDEO Kralj zabave Jole na Brucošijadi! Glazba po mjeri varaždinskog studenta

Studentski zbor Sveučilišta Sjever, Studentski zbor FOI-a i Studentski zbor Geotehničkog fakulteta najavljuju ovogodišnju varaždinsku Brucošijadu, koja će biti održana u varaždinskoj Areni 25. studenoga u 21 sat i trebala bi potrajati do 5 sati ujutro.

– Ovogodišnja brucošijada bit će zapamćena kao jedna od najvećih, jer sa nama je jedinstveni i neponovljivi kralj zabave, Joško Čagalj Jole – ističu organizatori.

Kako kažu, zabava kreće već u 21 sat, zagrijavanjem uz predrupu i DJ-a čija imena zasad ne otkrivaju.

Nakon što Jole raspameti brucoše svojim nastupom, na redu je after-party do ranih jutarnji sati, na kojem se za zabavu brine DJ Alex Vic.

– Kako biste mogli bezbrižno uživati, osigurali smo i besplatan autobusni prijevoz – na sve su mislili organizatori Brucošijade.

Stanice na kojima će se stajati su: Sveučilište Sjever, Autobusni kolodvor i Gradski autobusni kolodvor. Vozni red će biti objavljen tijekom sljedećih dana. A prijevoz je osiguran i za studente iz Koprivnice.

Ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 30 kuna i u prodaju kreću uskoro. Prodaja će biti na fakultetima koji su organizatori.

Sve dodatne informacije brucoši (i oni koji se tako osjećaju) mogu dobiti od Studentskih zborova organizatora putem elektroničke pošte ili Facebook stranice.

Osim toga, organizatori traže i volontere.

– Želiš besplatan upad na Brucošijadu? Volontiraj i postani dio organizacijskog tima ovogodišnje Brucošijade. Prijavi se na brucosijada.vz@gmail.com! Prijave traju do 20. studenoga 2016.!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije