FOTO: Oliver i Gibonni oduševili publiku u punoj varaždinskoj Areni

Dva velikana hrvatske glazbene scene, Oliver Dragojević i Zlatan Stipišić Gibonni, večeras su, nakon splitske Spaladium Arene, održali veliki zajednički koncert u Areni Varaždin.

Oliver i Gibonni za varaždinsku su publiku pripremili pravi vatromet emocija, uz pjesme s novog albuma ‘Familija’, ali i niz drugih pjesama uz koje su odrastale brojne generacije.

Početak koncerta kasnio je četrdesetak minuta, a prvi je na pozornicu stupio Gibonni. Hitovima poput ‘Onako, od oka’, ‘Sve ću preživit’ i ‘Mirakul’ zagrijao je glasnice mnogobrojnih obožavatelja.

Nastavio je s pjesmama ‘Ne odustajem’, ‘Činim pravu stvar’ i drugim hitovima, a najveće oduševljenje publike i veliki pljesak izazvala je izvedba pjesme ‘Sreća’ u duetu s Oliverom.

Oliver je nastavio uspješnicama ‘Brod u boci’, ‘Što to bješe ljubav’, ‘Pismo moja’, ‘Gdje to piše’ i drugim, na radost velikog broja razdraganih obožavatelja.

Varaždinska Arena bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a atmosferu u dvorani tijekom gotovo četverosatnog koncerta dodatno su podigli i spektakularni svjetlosno-scenski efekti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije