VIDEO ‘Osjetljiv sociopat’: Pogledajte horor na varaždinski način!

Bili vi ljubitelji horora, kao filmskog žanra, ili ne, ovaj video morate pogledati. Zašto? Zato jer je riječ o uratku mladih Varaždinaca koji su odlučili svoje slobodno vrijeme pretočiti u nešto kreativno, poput snimanja kratkog horor filma.

Članovi ekipe već su nas iznenadili jednim svojim uratkom, bila je to epizoda Šlafrukom po Varaždinu, no ovog su puta odlučili napraviti zaokret i okušati se u hororu.

> VIDEO ‘Popodnevno jutro’: Rok Čepin i anonimna mlada dama – zvijezde u šlafruku!

– Odlučili smo snimiti nešto sasvim drugačije, sasvim druga tema. Izmislili smo scenarij i krenuli snimati. Vlak smo čekali dobrih pola sata i ta prva scena je jako brzo snimljena. Na svu sreću iz prve je super ispala. Opet, kao i u prošlom videu, imamo dva lika. Borna Pomper, koji je i ujedno glavni montažer svakog videa, ovog puta se okušao i kao glumac – kazao nam je Rok Čepin, glumac i scenarist kratkog igranog filma Osjetljivi socipat (Sensitive Spychopath).

Pitali smo Roka o čemu se zapravo radi u video uratku.

– Ja u videu glumim osjetljivog sociopata. Nalazim se u šumi i dobivam uvredljivu poruku od Borne koji nakon toga biciklom prolazi pokraj mene i tu počinje lov. Borna mi pobjegne, ali ne zadugo, pričekam ga kod mosta, bacam sa bicikla i smatram da sam ga savladao, ali tako ne završava – kazao nam je Rok.

Što se budućnosti tiče, čini se kako se ‘varaždinski šlafrukovci’ tek zagrijavaju.

– Imamo neke planove za buduće uratke, ali nećemo još ništa otkrivati. Dodao bi da surađujemo i s drugim mladim filmskim entuzijastima – zaključio je Rok Čepin.

A vama ne preostaje ništa drugo no da pogledate o čemu se radi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije