Špancirfest: Još samo četiri dana, u četvrtak ne zaboravite na Esmu i Elemental!

Esma Redžepova & Nune Brothers vrijedi izdvojiti kao vjerojatno najznačajniji dio današnjeg programa na Špancirfestu. Mjesto i vrijeme radnje je Kapucinski trg u 21 sat.

Možda je to i nepravedno prema Elementalu, koji će zasigurno u Kraljevskoj zoni okupiti mnoštvo svojih obožavatelja. Svirka počinje u 21 sat, završava u ponoć. Ne zaboravite! Možete plesati bosi, a želite li biti i goli, to prvo provjerite kod organizatora.

U koncertnom programu danas na Korzu u 21 sat nastupa Drvored. Riječ je o bendu iz Zagreba, zapravo malom orkestru koji nezaustavljivo briše plesni podij ispred sebe svojom muzikom koju su saželi u jednu riječ – balkankan!

A na Trgu Miljenka Stančića, isto od 21 sat nadalje, špancirere će zabavljati DJ Yapa.

Danas je kod Vile Bedeković na rasporedu još jedna kazališna predstava, Branko Đurić zabavit će publiku svojom ‘Đurologijom’.

Ulični program je tijekom tjedna bitno bogatiji od glazbenog, lista izvođača i programa je podugačka.

Nastavljaju se tako intrigantni Ormari čudnovatih stvari (kod Grgura od 17.30 do 20.30).

Human Djukebox od 17.30 do 20.00 pogledajte kod City centra.

Vizualno atraktivan ulični cirkuski program Steampunk Stillts čeka vas na Korzu u 18 sati i ponovo u 20 sati.

Tu je i mnoštvo uličnih glazbenika: Tamburaši mjeseca, Klub i dom za starije i nemoćne osobe, Igor Baksa, Trnje Live Acoustic, Fuman Musicoloco, Like Father Like Son

Ne zaboravite i na program za najmlađe u Parku kreative, od 9 do 13 i od 16 do 20 tu su sadržaji pod nazivom Šareni svijet u bojama, Sa+sta+vi+me, Zagonetno drvo, Printaona, Multimedija, Slamonija, Šuma od papira. Od 9 do 11 održava se radionica Baja Buf Extended (za malo starije ‘bebe’, iznad četiri godine). Od 16 do 20 uključuje se i DJ Dsimplify sa Break-a-dance Floorom, a u 18 i u 18 Vrum kolektiv izvodi svoj ‘standardni’ Baja Buf, za bebe od nula do dvije godine starosti.

I ne zaboravite na Vindiland na Starome gradu (od 10 do 14 pa od 16 do 20).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije