Ovogodišnji program Ljeta na Stančiću privukao čak 9 tisuća posjetitelja!

Nastupom zagrebačkog benda Face protekle je nedjelje završio program Ljeta na Stančiću, koji je zagrijavao varaždinsku publiku od početka lipnja.

Petu godinu zaredom održavao se ovaj program, a drugi puta pod organizacijom agencije PR Lady. Želja je bila da se oživi ljetna scena u Varaždinu, da se uvedu noviteti kako bi oni koji su u ljetnim mjesecima ostali u gradu imali u čemu uživati.

U sklopu programa održalo se čak 33 ljetnih glazbenih večeri, dok je osam odgođeno zbog loših vremenskih uvjeta.

Tamburice u ringu, program koji je prošle godine privukao najveći broj posjetitelja, također je odgođen.

– Jednostavno je većina odlučila kako je ipak bolje da, zbog niske temperature, Tamburice prolongiramo na drugi datum, no ni taj datum nije uspio pošto većina sudionika nije mogla. Novi datum je još uvijek u zraku – rekla je Martina Pakšec, vlasnica spomenute agencije.

U više do dva mjeseca trajanja programa, nastupio je 21 bend – Trnje bend, Ex Zodiac, Zodiac, The Groovebox, Vizija bend, Tragovi, Grupa Vertigo, Dr. Vinko & Milicija. Svaki bend je imao svoju publiku, ali ipak, neki su privukli više pažnje.

– Posjećenost je varirala o vremenskoj prognozi i srijede su bile ‘nešto slabije’, mislim da je to zbog radnog dana u tjednu. Ipak, ove je godine bilo više od 9000 posjetitelja. Najviše je posjetitelja bilo na svirci Nekih novih klinci. Obožavatelji Đoletovoh pjesama napunili su trg, plesalo se i pjevalo puna tri sata bez prestanka.

Ovogodišnji dio programa je završio, a pripreme za iduću godinu kreću već nakon Nove godine.

– Bilo je i ove godine dosta noviteta koje nažalost nismo uspjeli realizirati pošto nam je bio premali budžet za tu realizaciju. Nadamo se da ćemo iduće godine imati veću financijsku potporu jer ipak, kao i prošle, Ljeto su financirali tamošnji ugostitelji – Mea culpa, Kavana Galerija, Sermage i Myway, a organizator je bila marketinška agencija PRLady.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije