FOTO Techno party u Areni ‘natjerao’ partijanere na ples do ranih jutarnjih sati

AbunDance OpenAir party održan je ove subote, 13. kolovoza, u Areni Varaždin, a dvjestotinjak ljubitelja techno glazbe plesalo je do ranih jutarnjih sati na zvukove techna.

Pod okriljem portugalske techno institucije Naked Lunch, varaždinskoj publici predstavila se široka i raznovrsna DJ postava na čelu s Portugalcem A. Paulom i Slovencem Veztaxom.

Uz njih su nastupili domaćin i idejni tvorac AbunDancea, Nitevision NV, Osječanin Fixsell te još jedan Varaždinac, Ferry Van Hreen.

Osim odlične glazbe, posjetitelji su mogli uživati i u vizualnom spektaklu koji su organizatori pripremili za sve okupljene.

Nakon završenih nastupa DJ-eva, vrijeme je bilo da odemo na spavanje, dok su brojni iskoristili priliku i produžili na after party u obližnji klub, gdje se nastavila zabava i u jutarnjim satima nedjelje. Dokaz je to da techno scena živi u Varaždinu, ali i u ostalim dijelovima Hrvatske, obzirom da su neki samo zbog ovog događaja ‘potegnuli’ iz Zagreba i ostalih gradova.

AbunDance je inače platforma koju je 2012. pokrenuo DJ Nitevision NV, a središnja ideja bila je okupljanje ekipe koja ima jasna očekivanja kad je u pitanju ‘party’ i u skladu s tim donijeti izobilje svega što je potrebno da se ponovno uspostavi izvorni smisao tog koncepta – iskustvo koje potpuno obuzima i uranja sva naša osjetila u doživljaj trenutka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije