Kraljevska zona Špancirfesta: Pročitajte što skriva četvrta pozornica festivala

Jedna od najvažnijih stvari na Špancirfestu svakako je glazba. Osim što će dobra glazba svirati na svakom kutku gradske jezgre, od izvođača odabranih za uličnu svirku, svirat će se i na čak pet glazbenih pozornica. Već ranije najavljen je program na tri pozornice (Stari grad, Kapucinski trg, Vila Bedeković), a ove godine velika novost je i pozornica u Kraljevskoj zoni, u parku kod Starog grada. U sklopu ove zone, uz cjelodnevni program, u večernjem dijelu programa svirat će neki od najpopularnijih bendova domaće scene.

Mnogo iznenađenja, užitaka i dobrih emocija očekuje sve ‘špancirere’ u toj zoni, i to tijekom cijelog dana. U najvećoj hladovini Špancirfesta održavat će se Street food festival, s mnoštvom odličnih uličnih delicija i specijaliteta.

Na prostoru Kraljevske zone bit će i Coctail bar, pivnica s velikim izborom piva te Whiskey bar. Uz sve to, svaki dan od 14 sati održavat će se i show popularnih barbera iz Polyboy barber shopa, a u sklopu Street food festivala održavat će se i kulinarski show.

Tijekom večeri će se na pozornici Kraljevska zone, svirati cijeli niz najpopularnijih hrvatskih bendova i izvođača. Sve počinje sa legendarnim Zabranjenim pušenjem, u petak 19. kolovoza.

U subotu će svirati Neki novi klinci – Balašević tribute band, dok će u nedjelju svirati Leteći odred i Teška industrija.

Ponedjeljak donosi Opću opasnost, utorak je rezerviran za Picksiebnere, a u srijedu dolaze još jedne rock legende, Atomsko sklonište.

Prostor Kraljevske zone u četvrtak će ugostiti Elemental, kao zagrijavanje za ‘udarnu’ završnicu, i koncerte Gustafa (petak), Kawasaki 3P (subota) te Žige i bandista za kraj u nedjelju.

Posebno se može istaknuti da će svaki dan imati i svoj after program, glazbu do 2 sata (u tjednu) te vikendima do 4 sata, što će ujedno biti i jedini službeni after Špancirfesta. Zbog svega navedenog će Kraljevska zona, osim vrhunske ulične hrane i pića, imati pregršt razloga za posjetiti, zabavu i uživanje svih osjetila, onako kraljevski.

Cijeli program možete provjeriti na web stranici Špancirfesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije