FOTO Na Kapucinskom trgu vladali latino ritmovi, kod Fontane ‘žestoki’ rock

Varaždinke i Varaždinci koji nisu ovih dana na moru, ne trebaju tugovati. Program ljeta u Varaždinu pobrinuo se za razna događanja kako bi grad i ovih mjeseci živnuo. Tako je jučer, 21. srpnja, zabavno bilo na Kapucinskom, ali i Kazališnom trgu.

Na Kapucinskom trgu prisutne je ugrijala večer latino ritmova, na plesnjaku Plesnog studija Takt iz Varaždina.

Plesni klub Takt Varaždin djeluje od 1998. godine te se na prostoru sjeverozapadne Hrvatske bavi popularizacijom standardnih, modernih, društvenih i latinsko-američkih plesova, a nudi programe za sve uzrastne kategorije. U jučerašnjem programu plesnjaka publici su se predstavili njihovi nagrađivani plesači koji su otplesali show program latinskoameričkih plesova.

Osim njih, publika, bez obzira na godine, mogla se okušati u plesanju latino plesova uz senzualne glazbene ritmove, jer je najvažnije bilo pokušati prenijeti dobre vibracije i donijeti vrhunsku plesnu atmosferu širem krugu sugrađana.

U isto vrijeme je na Kazališnom trgu bilo žestoko, zahvaljujući hard rock koncertu benda Kula.

Momci iz benda su poprilično ispunjen Kazališni trg ispunili zvucima klasike hard rock žanra, kao što su Led Zeppelin, Van Halen, Jimi Hendrix, ali i nešto novijih bandova – Wolfmother, Jet, The Cult. Publika je mogla iskusiti svojevrstan throwback trip na vintage/classic hard rock, ali uz njihovu osobnu interpretaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije