FOTO ‘Neki novi klinci’ trosatnom svirkom Balaševićevih hitova ispunili Stančić

Stančićev trg jučer je bio prepun, a to i nije takvo čudo ako se uzme u obzir da su svi ljubitelji Dorđa Balaševića došli na svoje. No donekle, ipak nije bio Balašević sam u svome liku, već Neki novi klinci, Dorđe Balašević tribute band, no to Varaždinke i Varaždince nije nimalo smetalo.

Već i prije samog koncerta Stančićev trg bio je pun, no kad su Neki novi klinci počeli svirati, atmosfera se podigla za koju stepenicu više.

U tri sata svirke, momci su odsvirali brojne poznate Đoletove stvari, poput Djevojke sa čardaš nogama, Olivere, D mola, Ringišpila, Bože zvanog pub

Tako su i izvođači, svojom izvedbom, i Varaždinci, svojom prisutnošću, pokazali koliko im je blizu srca Đorđe Balašević.

– Jako nam je drago da ima toliki broj onih koje vole Balaševića i njegove pjesme. Ovakva publika daje nam sangu da sviramo Đoletove stvari i po nekoliko sati bez prestanka – kazali su Neki novi klinci.

Ovako ispunjen Stančićev trg uistinu je lijep prizor, ali i svojevrsna pohvala organizatorici Ljeta na Stančiću, PR Lady, Martini Pakšec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije