Ljeto u Varaždinu: Očekuje nas tjedan folklora, rocka, poezije i sporta

Još jedan tjedan Ljeta u Varaždinu je pred nama i očekuje nas odličan kulturni, sportski i zabavni program.

Tako nas već u utorak, 5. srpnja, očekuje večer pjesama i priča ‘Srebrna cesta’ u organizaciji Varaždinskog književnog društva. Početak je 21 sat, a mjesto radnje je atrij Starog grada. Osim čitanja, očekuje vas i glazbeni program za koji je zadužen Dorian Varović, virtuoz na gitari.

U srijedu će na Kapucinskom trgu svoje sportsko umijeće pokazati članovi Odbojkaškog kluba ‘Varaždin Volley’. Bit će to nastavak ‘sportske srijede’ na kojoj su prošli tjedan maleni Lumeni pokazali svoje znanje. Početak je u 19 sati i 30 minuta.

Od četvrtka do nedjelje folklor će biti jedina stavka na Kapucinskom trgu. Riječ je naravno o Folkofoniji, a bogati program možete pronaći na linku u nastavku – Folkofonija 2016.

Petak i subota dani su za uživanje u rocku. Tako će u petak na Kazališnom trgu nastupiti Rikverc bend, dok će u subotu nastupiti Rock feleri. Početak oba koncerta je u 21 sat.

> Ljeto na Stančiću nastavlja se uz Hot stuff, Neke nove klince i DJ Yapu

Sljedeći tjedan, u utorak, nastupit će u atriju Starog grada Sofija Cingula i Darko Rušec. Taj koncert klasične glazbe počet će u 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije