FOTO Ispunjeni ‘Stančić’ guštao u pop, soul i funk hitovima The Grooveboxa

Osmeročlani sastav The Groovebox jučer navečer je dvosatnom svirkom na varaždinskom Stančićevom trgu više nego dobro zabavio okupljene na tamošnjim ugostiteljskim terasama.

Dio je to programa Ljeta na Stančiću, koji je i lani publika odlično prihvatila, a koji nudi živu svirku širokog žanrovskog spektra. U petak navečer The Groovebox su Varaždinke i Varaždince pokrenuli pop, soul i funk hitovima.

– Puni trg najbolje je reagirao na pjesme ‘Man’s World’ Jamesa Browna, ‘Freedom’ Georgea Michaela i ‘Purple rain’ od Princea, koju smo svirali na kraju. U cijeloj priči bitan ja bio i odličan sound Zlatka Ožega Gežija – prenio nam je dio iskustva Neven Stipčić, vokal The Grooveboxa.

Tijekom cijelog koncerta svih osam glazbenika je došlo do izražaja te se nadamo da će ovaj bend zaživjeti u daljnem radu.

A bend čine još varaždinki glazbenici Zoran Cestar na gitari, Tomislav Košić na bas gitari i Emir Čovran na bubnjevima, zatim pozadinski vokali Laura Mjeda i Romana Pavliša i saksofonist Luka Osrečak, svi iz Koprivnice, te klavijaturist Rok Mikec iz Štrigove. Tako da se može reći da ovdje imamo jedan ‘regionalni’, varaždinsko-međimursko-koprivnički sastav.

Romana Pavliša inače je članica Gelato Sistersa, Rok Mikec je član Genove, dok Luka Osrečak svira u blues bendu Blues Messengers.

Sljedeći koncert imaju u Maraschino baru u subotu 9. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije