Maraschino bar: Navijajte za reprezentaciju uz Žujinu gledaonu i odličnu glazbu

U Maraschino Baru, TTS Sport Centra, nakon dvije godine ponovo vas očekuje najveća ‘Žujina gledaona’ Europskog nogometnog prvenstva, koja je otvorena svih 30 dana.

Svakoga dana zaljubljenici u nogomet će na velikoj terasi Maraschina imati priliku pratiti utakmice na profesionalnom LED ekranu veličine 8 metara kvadratnih, a u slučaju kiše na čak 8 LED TV-a u samom lokalu.

Posjetitelje će na svim programima zabavljati DJ Pintha uz odličan glazbeni program, razna gostovanja, nagradne igre, a već tradicionalno najbolju atmosferu u gradu dodatno će podizati brojni kvalitetni koncerti.

Ulaz na sve koncerte je slobodan. Za sve posjetitelje bit će organizirane brojne nagradne igre s Žujinim nagradama.

Program Žujine gledaone u Maraschino baru:

Otvorenje Žujine gledaone održat će se u petak, 10. lipnja, od 21 sat, a sve okupljene zabavljati će Željko KrušlinKruška & Latino band. Nakon dosta godina razdvojenosti i solo karijera ponovo se okupila najbolja i originalna postava grupe Latino s Željkom Krušlinom-Kruškom na čelu. Koncert je prepun velikih hitova koje dugo nismo čuli u originalnoj izvedbi Kruške i Latino benda.

U subotu, 11. lipnja, od 21 sat održati će se svirka pa party, a nastupaju Groovebox i DJ Pintha.

Groovebox je perfektan bend iz Varaždina predvođen odličnim vokalom Nevena Stipčića. Band je skrojen za ljubitelje kvalitetne glazbe, uz repertoar koji se proteže se od standardnih funk i soul izvođača kao što su Marvin Gaye, Luther Vandross, James Brown, Al Green, Groover Washington Jr. pa sve do novijih pop i soul izvođača poput Simply Red, George Michael, Jamiroquai, Daft Punk i drugi. Nakon koncerta DJ Pintha nastavlja peglaonu!

U nedjelju, 12. lipnja, od 14 sati reprezentativci Hrvatske igraju prvi susret s na Euru i to protiv Turske uz organizirano praćenje utakmice u Maraschino baru, a nakon utakmice, sve okupljene još će jednom zabavljati DJ Pintha.

Petak, 17. lipnja, rezerviran je za još jednu utakmicu reprezentacije, kada će od 17 naši reprezentativci igrati drugi susret na Euru, a protivnik će im biti Češka. Nakon utakmice, sve navijače zabavit će DJ Pucko, koji priprema odličan party. Pucko je ljubimac varaždinske publike i nakon šest mjeseci vraća se ponovo u Maraschino bar na zasigurno najluđi party u gradu. Warm up program počinje od 17 sati, a nastavlja se nakon tekme žestoko sa DJ Puckom na kormilu ludog party broda.

U subotu, 18. lipnja još jednom sve posjetitelje očekuje DJ Pintha sa svojim izborom glazbe, a u utorak, 21. lipnja, od 18 sati na rasporedu je utakmica Hrvatske i Španjolske. Na zagrijavanju će nastupiti izvrstan rock cover band Cota G4 band za zagrijavanje i nabrijavanje pred tekmu sa Španjolcima, a nakon tekme DJ Pintha nastavlja s super mjuzom do kasno u noć.

Petak, 24. lipnja rezerviran je za reggae night, kada će od 21 sat nastupiti tribute band to Bob Marley naziva One Dread Band iz Zagreba. One Dread je dinamičan roots reggae sastav koji stvara atmosferu koja takvoj glazbi i priliči. Kroz reggae, ska i dancehall glazbu bend već godinama uveseljava trulu svakodnevicu modernog vremena. Prekrasna reggae večer koju će organizatori upotpuniti sa posebnim pićima i koktelima. Doživite Jamajku u Maraschino baru!

Grupa Positivo i Hrvoje Rupčić zabavljat će sve prisutne u subotu, 25. lipnja od 21 sat. Positivo je klupski party bend koji osvaja publiku svojom neposrednošću, jakom energijom i kvalitetnom svirkom, članovi benda su pomno izabrani kvalitetni glazbenici priznati na domaćoj i međunarodnoj sceni. Ovoga puta njihov već prepoznatljiv kvalitetan zvuk obogatiti će najpoznatiji HR perkusionista, dugogodišnji ‘vođa’ grupe Cubismo – Hrvoje Rupčić.

Uživajte u utakmicama Europskog nogometnog prvenstva uz najbolju zabavu u gradu u Maraschino Baru Varaždin, gdje vlada 100 posto čista pozitiva!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije