Ljeto na Stančiću: Ovaj tjedan nastupaju Activ band, grupa Vertigo i DJ Nixou

Glazbena manifestacija naziva ‘Ljeto na Stančiću’ započela je proteklog vikenda, a sve posjetitelje očekuju odlični koncerti i ovog tjedna.

Tako će treću ljetnu večer, ove srijede, 8. lipnja otvoriti Activ band, koji će osim već svima dobro poznatog repertoara, predstaviti i njihov novi singl “Lom“. Activ bend je peteročlani bend iz Varaždina, koji više od dvije godine žari i pali Varaždin, ali i okolicu, a svi koji žele uživati u njihovoj glazbi, moći će to učiniti ove srijede od 21 sat.

U petak, 10. lipnja, sve posjetitelje ove glazbene manifestacije zabaviti će svojim glasom frontmenica Augustina i njezin bend Vertigo, koji će uz zabavne pop i rock hitove dodatno zagrijavati atmosferu. Grupa Vertigo djeluje već 20 godina, a najpoznatija je kao nekadašnji službeni bend Panonske pivovare (današnji Carslberg).

Subotnju špicu imat će preko sebe DJ Nixou iz Čakovca uz najbolje strane r’n’b i pop hitove.

Svi programi su besplatnog karaktera, tako da je i to dodatan razlog zbog čega se isplati doći na Stančićev trg i ovog tjedna u opuštenoj atmosferi uživati u glazbi lokalnih bendova. Vidimo se!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije