Feelovke ‘rasturile’ na natjecanju u Zagrebu, u studenom putuju u Prag!

Najjača grupa Univerzalnog Plesnog Studia Feel, pod nazivom ‘Feel The Best’, na zadnjem je Internacionalnom natjecanju u Zagrebu, u organizaciji Akademije Bambi Kids, pod vodstvom Slobodanke Tintor, uz zlatne medalje i pehar, osvojila kotizacije na poklon za veliko Internacionalno natjecanje u Pragu, koje se održava ove jeseni.

Koreografijom koju već sada pripremaju u dvorani, djevojke će na jesen odlučno krenuti na natjecanje.

Četiri dana Praga početkom studenog, uz natjecanje, Feelovkama će omogućiti i kraći odmor jer ih po povratku u Varaždin očekuje mnogo natjecanja i nastupa.

U borbi za zlato biti će jaka konkurencija iz Bosne, Slovenije, Srbije, Crne Gore i drugi.

Koreografija je još u tajnosti, ali će i dalje biti u stilu Show Dancea, u kojem su djevojke itekako iskusne.

– Svako natjecanje nas nauči nečem novom, rastemo po kvaliteti iz sezone u sezonu. Kada djevojke izađu s novom koreografijom na natjecanje, rezultati su odlični! Za mene je to jos veći zadatak i izazov kad se vratim u dvoranu, jer svaka sljedeća koreografija mora biti samo stepenicu više, niže nikako! Uz veliku podrsku i savjete iz privatnog života, uz divne roditelje mojih plesačica, rezultati su besprijekorni! Na jesen će se u Feelu uvesti još noviteta, već sada se vrše predbilježbe za upis. Veselim se novim plesačima, novim izazovima i novim pobjedama! – ponosno je istaknula Romana Ratkaj, trenerica, koreografkinja i voditeljica Univerzalnog Plesnog Studia Feel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije