Mjuzikl ‘Josip i čudesne boje njegovih snova’ u Centru za kulturu

CornenstoneArts Hrvatska u koprodukciji s Hrvatskom Broadway Akademijom i pod pokroviteljstvom grada Čakovca predstavlja mjuzikl A. L. Webbera i T. Ricea ‘Josip i čudesne boje njegovih snova‘ u režiji Richarda Monteza.

U Centru za kulturu mjuzikl su predstavili Vladimir Hoblaj, producent i predsjednik CornerstoneArts Hrvatska, režiser Richard Montez i Irma Dragičević koja je u glavnoj ulozi zajedno s Dinom Jelusićem.

CornerstoneArts Hrvatska kazališna je i glazbeno- scenska atrakcija koja svojim raskošnim produkcijama oduševljava publiku u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Svojim načinom rada, CornerstoneArts Hrvatska inspirira i stotine mladih volontera kojima omogućuje sudjelovanje na izvedbenim projektima broadwayskih dimenzija.

‘Josip i čudesne boje njegovih snova’ zabavan je i jedan od najpoznatijih mjuzikala svih vremena za koji je glazbu napisao Andrew Llyod Webber, a tekst Tim Rice. Radi se o biblijskoj priči ispričanoj na vrlo neobičan način, kićenim bojama šarenih glazbenih stihova. Mjuzikl će vas zasigurno dirnuti, nasmijati, opustiti i razvedriti.

Iako je prezentiran na šaljiv način, poruka je vrlo aktualno u vremenu u kojem smo zaboravili sanjati i vjerovati.

Mjuzikl će biti predstavljen u Centru za kulturu 26. svibnja 2016. godine u 20:00 sati.

Ovom prilikom najavljen je i novi veliki broadwayski mjuzikl ‘Annie’ za čiju glavnu ulogu audicija u Hrvatskoj još traje. ‘Annie’ će se izvoditi krajem srpnja, vrlo vjerojatno u razdoblju glavne čakovečke manifestacije Porcijunkulovog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije