Pjesma Jam Rituala ‘Moves’ na Porinom nagrađenoj kompilaciji Karlovačko RockOff

Na dodjeli 23. Glazbene nagrade Porin, u kategoriji za najboljeg albuma s raznim izvođačima dobila je kompilacija ‘Karlovačko RockOff’, čije izdanje potpisuje Aquarius records, a na njoj se nalazi i pjesma ‘Moves’ Jam Rituala.

Jam Ritual je inače finalist natjecanja Karlovačko RockOff, a pjesma ‘Moves‘ nalazi se na njihovom albumu prvijencu imena ‘Greasebucket‘, koji je proglašen četvrtim najboljim alternativnim albumom po izboru Večernjeg lista za 2015. godinu.

Kako kažu dečki iz Jam Rituala, iznenadila ih je ova vijest jer nisu ni znali da kompilacija pretendira na ovo vrijedno glazbeno priznanje.

– Nisam ni znao da je kompilacija nominirana za Porin, vidio sam tek kad je Hrvoje Horvat (osnivač Karlovačko RockOffa i glazbeni kritičar op.a.) stavio fotografiju s Porinom na jednu društvenu mrežu – rekao nam je Toni Tkalec, frontman benda.

Iako je vijest bila iznenađujuća, drago im je da su mogli biti dijelom ovog glazbenog spektakla.

– Drago nam je da smo dio kompilacije koja je dobila Porin u kategoriji ‘najbolji album s raznim izvođačima’. 15 pjesama je na kompilaciji, jedna je naša i to je to, nikakav poseban osjećaj, osim da nam je drago radi samog projekta Karlovačko RockOff. Na nama je da jednog dana donesemo svoj Porin, ali lako za Porine i nagrade, treba samo svirati i snimati. Samo rock and roll – zaključio je u svom stilu Toni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije