FOTO Jailbreak oduševio pun Maraschino bar hitovima Guns N’ Rosesa

Posjetitelje Marschino bara ove je subote, 20. veljače, dočekao pravi rokerski ugođaj, gdje je sve okupljene do kasnih noćnih sati zabavljao Guns N’ Roses real tribute band naziva ‘Jailbreak’.

Uz hitove jednog od najpoznatijih rock ‘n’ roll bendova, zabavljali su se stari i mladi, a uz odličan live nastup benda, nitko nije ostao zakinut za svoj komad zabave.

Prepun Maraschino bar je dokaz da Varaždinci vole dobar, stari rock te kako interes za tu vrstu glazbe ne jenjava. Mnogi su svojim kućama nakon odlične zabave otišli još uvijek pjevušeći hitove Slasha, Axla i ostatka postave Gunsa. Kako i ne bi, kad pjesme poput ‘Welcome to the jungle‘, ‘Paradise city‘ i mnogih drugih koje su se našle na repertoaru benda slove kao jedne od najvećih uspješnica rock hitova svih vremena.

Iako je prave Gunse već lagano ‘pregazilo’ vrijeme, interes za njihovom glazbom je ostao i dalje velik, a pjesme koje je ovaj bend snimio još uvijek nailaze na plodno tlo kod publike svih uzrasta.

Jailbreak band nastupa po cijeloj Europi, a zbog svoje popularnosti česti su gosti i ostalih kontinenata pa tako odrađuju turneje i po Indiji, Brazilu, Tunisu, na Malti

Pjevač Alex ima potpuno istu boju glasa kao i sam Axl u mlađim danima, a može pjevati i pet koncerata zaredom bez problema te tako vraća vjerne fanove GN`R u najbolja vremena benda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije