‘Koncert Merlina jedan od posjećenijih, ali ne i najposjećeniji u Areni’

Tragom informacija koje su dolazile iz agencije za odnose s javnošću odnosno PR-a koncerta Dine Merlina o rasprodanosti dvorane i o tome da je ‘oboren rekord posjećenosti’, porazgovarali smo s upraviteljem Arene Varaždin Nevenom Buljanom koji je demantirao te navode.

– U posljednjih sedam godina ugostili smo više od 60 različitih izvođača, bendova, ansambala… Prije svega stalo nam je da svaki nastup u Areni bude zabilježen u stvarnom svjetlu kako je i bilo. Naše dobro poslovanje krasi transparentnost te jednak odnos prema svim izvođačima i gledateljima, rekao nam je Buljan pojasnivši zašto je reagirao na napise o obaranju rekorda posjećenosti koncerta u Areni.

– Morali smo reagirati na neke po nama neosnovane i neutemeljene izjave, a za koje želimo da javnost zna o navodnom obaranju rekorda posjećenosti Arene koncertom Dine Merlina. Drago nam je što je Dino već drugi put pohodio Arenu Varaždin i ne sumnjamo u zadovoljstvo njegovih obožavatelja održanim koncertom. Ja osobno kao upravitelj Arene u prijateljskom sam odnosu s njim i siguran sam da Dino svoju popularnost ne bi gradio na ovakvim bombastičnim i neutemeljenim izjavama, već to radi kao glazbenik i čovjek, na temeljima svoje glazbe i umjetnosti – kazao nam je upravitelj.

Koncert Dine Merlina nije bio najposjećeniji u Areni

Buljan je demantirao rekordnu ispunjenost Arene: – Stalo nam je da kažemo da je koncert bio izuzetan, da su se jako dobro svi zabavili, od izvođača do obožavatelja. No, brojevi ljudi koji se spominju u medijima i društvenim mrežama nisu ni izbliza onakvi kakvi se prikazuju. Koncert je rasprodan, to ne možemo dvojiti, ali je tema rasprodanosti relativna. Rasprodati se može onoliki broj ulaznica koji organizator koncerta pusti u prodaju. Toliko se ulaznica može prodati, odnosno rasprodati. Arena Varaždin mora limitira maksimalan broj posjetitelja. Scenarij koji je bio na koncertu, nije bio ni izbliza koncertima koji su bili brojčano posjećeniji. Iz moralne odgovornosti i kolegijalnosti prema drugima, moram istaknuti da je to jedan od posjećenijih koncerata, ali sigurno nije najposjećeniji. Te navode mi moramo demantirati, zbog drugih koji su ovih godina ovdje održavali koncerte te postigli ono što je vidljivo golim okom, veću ispunjenost – kazao nam je Neven Buljan iz Arene Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije