FOTO Haljine za ‘prave žene’ predstavljene u Picabiji

Dokaz da u Varaždinu ne živi samo strogi centar je i jučerašnja vrlo posjećena revija modnog studija Ellera održana u preuređenoj Picabiji. Mlada dizajnerica Željka Vidović predstavila je svoje unikatne ručno rađene haljine u tri izlaska.

Prema riječima voditeljice programa Lidije Benjak, ‘ove su haljine za prave žene, majke, sestre, prijateljice i manekenke’, a upravo su one i nosile ovu reviju.

Djevojke su prvo izašle pod maskama, zatim u haljinama prikladnim za večernje izlaske i posebne prilike. Kako je najavila i sama dizajnerica, modeli su u trećem izlazu nosili ‘netipične vjenčanice’, a nakon vjenčanica održala se i nagradna igra. Okupljena publika pokušala je pogoditi koliko je metara tkanine utrošeno u izradu jedne od haljina na modelu. Sretna dobitnica koja je pogodila kako se radi o deset metara tkanine osvojila je vrlo vrijednih petsto kuna u studiju Ellera.

– Ovo je vrijeme idealna prilika za ovakve revije, ljudi se lagano bude iz ove zimske monotinije i spremni su vidjeti nešto novo i unikatno. Moje su haljine ručno rađene do posljednje perlice, uživam ih šivati i poigrati se svakim detaljem – skromno je priznala dizajnerica Željka Vidović, koja je nedavno svoj novi atelje otvorila u Bakačevoj ulici.

Osim unikatnih haljina, djevojke su publici prezentirale i vina Jeruzalem Ormož, za njihove frizure pobrinuo se Beauty Star by Petar Jaroš, šminku Željka Juričić, dok je glazbenu podlogu osigurao DJ Damir Vujnovac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije