BRŽI OD VREMENA! Pozdrav iz Bangkoka: Varazdinski.hr prvi ulazi u Novu godinu!

Nakon što smo još oko podneva zaprimili neočekivanu informaciju da je Nova godina došla na planet Zemlju i da je viđena na području oko Novog Zelanda i Australije, ekipa Varazdinskog.hr spremno je krenula na teren i presrela je u Tajlandu, točnije u samome Bangkoku, prije nešto više od pola sata.

– Osjećamo se kao kod kuće, u Srbiji, u klubu u kojem smo se zatekli upravo puštaju Severininu pjesmu ‘Brad Pitt’ – javio se iz Bangkoka kolega Alan Novak.

– Severinu puštaju u strip klubu u kojem smo se, eto, slučajno zatekli i mi. Klub se nalazi u Cowboy streetu. Sve je onako tajlandski šareno, nebrojeno je mnogo domaćina i turista, budući da je riječ o najpoznatijoj ulici koja reprezentira ono po čemu je tajlandski turizam poznat širom svijeta. Na svakome koraku srećemo ekipu iz Engleske, Francuske, pa čak i Hrvatske – izvijestio je Novak te prekinuo vezu nakon što je poručio da ostaje u Bangkoku i da neće stići na varaždinsko slavlje na Kapucinskom trgu, gdje se dolazak Nove godine, kao i lani, očekuje točno u ponoć.

Dragi čitatelji, sretnu proslavu dočeka Nove godine i sretnu novu 2016. godinu želi vam Varazdinski.hr!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije