Rasprodan koncert Balaševića u Varaždinu, dođite ranije kako bi izbjegli gužvu

Božićni koncert Đorđa Balaševića održava se sutra (subota, 26. prosinca) u varaždinskoj Areni. Koncert je dobio i božićnu čestitku od fanova u vidu rasprodanih ulaznica. Veliki interes publike iz cijelog svijeta rezultirao je prodajom svih dostupnih ulaznica tri dana uoči koncerta.

Zbog toga se u Areni očekuje i velika gužva pa organizatori pozivaju posjetitelje da dođu u dvoranu čim ranije. Dvorana se otvara od 18 sati. Svaka vrsta ulaznice imat će svoj poseban ulaz u dvoranu. Za Fan pit je predviđen jedan ulaz, dok će Parter i obje Tribine imati svaki po dva ulaza.

Đorđe Balašević sa svojim sastavom na pozornicu izlazi oko 20 sati.

Božićni koncert 26. prosinca sadržavat će najvažnije momente iz Balaševićeve impresivne pjesmarice. Pozornicom varaždinske Arene proći će “Lepa protina kći”, “Devojka sa čardaš nogama”, “Miholjsko leto”, “Budimpeštanski sneg”, “Ringišpil”, “Olivera”, “Odlazi circus” u višesatnom nastupu, što je jedan od koncertnih trademarka najpopularnijeg “Panonskog mornara”.

Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Shena, a kao poseban gost nastupit će Nikša Bratoš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije