FOTO Drone Hunter i Faraday žestokim riffovima ‘rasturili’ Elephant

>> Drone Hunter & Faraday @ Elephant (Subota, 20.12.2015.)

Odličnu subotnju večer u Elephantu bendovi Drone Hunter i Faraday začinili su svojim energičnim nastupima, a krcat prostor ovoga kluba dokaz je da Varaždinci vole žestoki rock.

Nešto nakon 22 sata, prvi se na pozornicu popeo Faraday i već od prvih trenutaka bilo je jasno kakva nas očekuje večer. U sat vremena dugom nastupu izveli su poznate rock uspješnice – ‘Helter Skater’ od The Beatles, ‘You Really Got Me’ i ‘Ice Cream Man’ koje u originalu izvode Van Halen, ‘Whole Lotta Love’ od Zeppelina, a počastili su publiku i autorskim ‘Slide Song’, za koju u kuloarima kruži pošalica da je u potpunosti autorsko djelo Boga, te ‘Coming Home’, ‘Mr Hyde’ i ‘Bite’, koje su, sudeći prema reakcijama publike, odlično prihvaćene.

Nakon uvertire u glazbenu večer koju je priredio Faraday i već dovoljno zagrijao publiku, došao je red da svoje glazbeno umijeće po prvi put ove godine u Varaždinu pokaže i trojac Drone Hunter.

Nakon početnih uzvika ‘je’n, dva, tri’ bubnjara Marka Gotala, započeli su svoj nastup novom pjesmom naziva ‘Smoke & Mirrors’, a Varaždinci su tom prigodom imali prilike čuti i premijerno izvedenu ‘Fog Horn’, ali i nove pjesme koje će se nalaziti na njihovom sljedećem albumu, poput ‘Crazy Ants With Shotguns’ i ‘Devil’s Switch’.

Uslijedile su uspješnice s njihovog albuma poput ‘Crow’s Fnal Scream’, ‘The Hunt’ i ‘The Ram’, a kao zadnju pjesmu odsvirali su ‘Carving the Current’.

Kako glazbena večer ne bi stala nakon što su bendovi završili svoje nastupe, pobrinuli su se dečki iz Drone Huntera, koji su pripremili odličnu kompilaciju glazbe, sve pod kodnim imenima DJ Nkle, DJ Magla i DJ Braća, a odlična zabava se nastavila do kasnih noćnih sati.

Svi okupljeni su tako imali prilike još jednom čuti dva odlična domaća benda, a upotpunili su i rođendansku proslavu petorici mladića, među kojima su bila čak dva člana naše redakcije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije