VIDEO Trio Decoro ove subote premijerno izvodi pjesmu ‘U meni Božić počinje’

Članice sastava Trio Decoro snimile su novu, prigodnu, autorsku pjesmu božićnog karaktera naziva ‘U meni Božić počinje’, a koju će između ostalih, izvesti i ove subote, 19. prosinca, kada nastupaju na Trgu Kralja Tomislava u sklopu Adventa u Varaždinu.

Kako nam otkrivaju cure, pjesma je autorsko djelo Lovorke Ivanković, klavijaturistice i članice Tria Decoro, koja je napisala tekst, glazbu i aranžman.

– Pjesma je nastala kad je Lovorki, našoj klaviristici, došla inspiracija da piše, jednog zimskog snježnog dana još prošle godine, a odlučile smo kvalitetniju snimku pjesme napraviti tek ove godine u suradnji s Dinom Pomperom, za kojeg smo se nedavno uvjerile da radi odličan posao – ispričala nam je Fani Solomun.

> VIDEO Pomper Sessions: Trio Decoro otvorio novu sezonu

Kako kaže Fani, njoj i Biljani se pjesma odmah svidjela, reklo bi se ‘na prvu’, a tekst pjesme su djevojke naučile u manje od pola sata.

– Sve je išlo jako brzo, kao i samo snimanje. Jednostavno, kad ti se nešto svidi, imaš volje i energije za baviti se time, a nadamo se da će se svidjeti i našoj publici. Također, malo smo ju obogatile zvukovima flaute – otkrila nam je Fani.

Kako pjesma zvuči, možete čuti već i danas, dok će premijerna izvedba uživo morati pričekati do subote, kada djevojke nastupaju na Korzu, pred domaćom publikom.

– Ostalo je još dovoljno vremena do subote da naučite tekst kako bismo svi zajedno mogli pjevati i zagrijati se, a ovog puta ćemo nastupiti u pojačanom sastavu, jer će nam se na pozornici pridružiti Viktor Ožeg na saksofonu pa pozivamo sve da dođu i zabave se s nama u ugodnoj atmosferi – zaključile su djevojke iz Trio Decoro.

Njihov nastup počinje ove subote, 19. prosinca, u 19 sati na glavnom varaždinskom trgu, a osim ove, pripremaju još širok repertoar prigodnih pjesama kojima će ‘zagrijati’ sve prisutne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije