Krpelji prezimljuju u Europi, Josipović se izjasnio o nečemu, Dinamo ostvario…

Petak, 04.12.2015.

Dolazak američkog nuklearnog nosača zrakoplova u Split privukao je veliku pažnju. To ne čudi s obzirom na činjenicu da posada broji oko pet i pol tisuća članova. Posebice se glasno najvaljuje invazija prostitutki iz Srbije i Crne Gore, a ovom se potencijalnom nizu prekršajnih i kaznenih djela na žalost neće moći stati na kraj. Naime, da bi se rješio ovaj problem ispred nosača bi prilikom uplovljavanja bio potreban barem jedan policajac, blokić i penkala.

Subota 05.12.2015.

Na upit o mogućoj velikoj koaliciji, bivši predsjednik Ivo Josipović izjasnio se kako je protiv i da se boji sloma ustavnog poretka. Ova je vijest prošla gotovo nezapaženo, iako je to prvi puta da se Josipović izjasnio o nečemu. Tijekom predsjedničkog mandata na sve je upite odgovarao nejasno i ne zauzimajući niti jednu stranu. Lijepo ga je čuti opuštenog, bez straha da se ne zamjeri određenoj skupini birača i moramo reći da smo točno znali da i on ima svoje mišljenje o nečemu. Prve procjene govore kako bi mu popularnost mogla duplo skočiti s jedan na dva posto.

Nedjelja 06.12.2015.

Veliki šok u Splitu! Jedan dnevni list donosi kako amerčki vojnici s nosača aviona Harry Truman u slobodno vrijeme, citiramo, ‘umjesto da traže McDonaldns i dame noći, obilaze grad, razgledavaju spomenike, kupuju suvenire i jedu u restoranima’. Bili smo sigurni kako će osim tucanja susjeda/komšinica dotični žmiriti kada šeću gradom, a i bili smo mišljenja kako će jesti ili s poda ili u knjižarama.

Ponedjeljak 07.12.2015.

Republikanski kandidat Donald Trump ponovno šokira svojim govorom mržnje. Spomenuo je kako smatra da bi svim muslimanima trebalo potpuno i kompletno zabraniti ulazak u zemlju dok se ne ustanovi što se točno događa. Mišljenja smo da ukoliko se muslimanima zabrani ulazak, tad bi im svakako trebalo i narediti izlazak. Zabrana ulaska sama za sobom povlači i obvezu izlaska. To je kao i u odnosu: ukoliko djevojka mladiću zabrani ulazak, to automatski znači da ako je on već unutra mora i izaći. Schtig i Gorilla zalažu se za neograničeno ulaženje i izlaženje.

Utorak 08.12.2015.

Nakon nešto više od tjedan dana od početka adventa, na Kapucinskom trgu prodana je jubilarna 50ta kobasica. U biti nije pedeseta, nego dvadeset i sedma, te nije prodana nego ukradena. Navodno je krivac Tarzan Oršoš iz okolice Varaždina. Ne znamo koje je nacionalnosti maleni Tarzan, no nikako ne bismo tražili (kao Trump) zabranu ulaska na klizalište njegovim sunarodnjacima. Svi imaju pravo na Ameriku i Božić! Dobar tek Tarzanče!

Srijeda 09.12.2015.

Dinamo je na Maksimiru ostvario… (<break> #% error; code 344; smile emoticon <end> smile emoticon

Četvrtak 10.12.2015.

‘Izbjeglice iz Sirije’ postao je vrlo nepoželjan termin, koji potiče na mržnju i diskriminaciju. Slično je nekada bilo s izrazima kao što su ‘ćifut’, ‘crnja’, ‘žuti’ i slično. Svjetske zajednice za zaštitu ljudskih prava i jednakosti zahtjevaju da se spomenuta skupina ljudi naziva ‘Koračaju Rado Po Europi. Livadama, Jarcima. Izgubljeni’ ili skraćeno KRPELJI.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije