U Varaždinu nema straha od terorizma: Grad je siguran i prazan

Petak, 27.11.2015.

Ivo Sanader (dalje u tekstu: Mika) i Tomislav Karamarko (dalje u tekstu: Giba) slučajno su se susreli u predvorju hotela Sheraton u Zagrebu, prvi dan nakon što je Mika izašao iz zatvora. Zlobnici su odmah počeli špekulirati o dvije glavne teme razgovora: ili je Giba tražio savjete vezane uz premijersku poziciju ili se zanimao za to kako je ‘unutra’. Istina je da su se doista našli slučajno jer obojica često navraćaju u Sheraton zbog jeftine kave. Laž je također i da jedan od njih dvojice planira ući u MOST, a drugi u HRID.

Subota 28.11.2015.

Krenuo je novi show na nacionalnoj televiziji, pod imenom ‘Ja to mogu’. Ovo je još jedna inačica balkanskog načina zabave, gdje se poznati okušavaju u raznim izazovima. Prvi je izazov za gledatelje bio uopće pronaći poznate – činilo nam se kako poznajemo samo Lanu Jurčević (i to iz viđenja), te sina od stričeka iz Denis & Denis. Ako malo bolje razmislimo, prva epizoda ‘Ja to mogu’ snimljena je na brodu, i to običnom video kamerom još 2004. godine, a od poznatih je nastupala samo Severina.

Nedjelja 29.11.2015.

Sve je više pobornika teorije kako Petrov na neprimjetan način želi ostvariti suradnju sa HDZ-om, no prava je istina kako se na trenutno najtraženijeg čovjeka u državi (ako se Hrvatska može nazvati državom) samo pokušava vršiti pritisak. Očekivali smo i veća podmetanja čovjeku koji po prvi puta u povjesti čovječastva pokušava spojiti nespojivo. Ne samo da pokušava, već mu to i uspjeva: navodno su i HDZ i SDP prihvatili prijedlog MOST-a da predsjednik Sabora bude Goran Habuš, a premijer Vjeran Radelić.

Ponedjeljak 30.11.2015.

Zoran Milanović boravi u Parizu gdje je komentirao globalne klimatske promjene. Premijer je kazao kako mu je najgore dok se u podne probudi i ode na posao bez kišobrana, a onda u tri kada ide kući počne padati kiša.

Utorak 01.12.2015.

Sofia Vergara sa svojom je drastično lošijom polovicom odmah nakon vjenčanja otputovala na Karibe, preciznije na otoke Turks i Caicos, gdje su se ne previše davno vjenčali naš Dikan i Vlatka. Vlatka je Pokos prije Dikana bila u kratkoj vezi sa Leonom Štukeljom, a u srednjoj je hodala sa Zvonimirom Rogozom.

Srijeda 02.12.2015.

Hrvatskom kruže uznemiravajuće, ali lažne SMS poruke. U porukama se spominje kako SOA upozorava građane da izbjegavaju javna okupljanja, posebno klizalište na Tomislavovom trgu u Zagrebu, a sve s ciljem da se unese nemir i strah na prostor neovisne, samostalne, cjelovite, prelijepe naše Hrvatske. Do pojavljivanja sličnih SMS sadržaja dolazi i na lokalnim razinama, ali u Varaždinu nema razloga za strah: u posljednjih desetak godina nisu uočena nikakva javna okupljanja – grad je siguran i prazan.

Četvrtak 03.12.2015.

Habuš ipak neće postati predsjednik Sabora! Uskoro bivši gradonačelnik prije svega se želi vratiti na svoje staro radno mjesto goniča u Zelendvor-u, a i Ratko navodno želi da se pomire, pa da mu opet može ići u dućan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije