Humanitarni koncert za Moniku Hajdin ovog petka u Medinoj škrinji

New Century Lions Club Varaždin Millenniumu suradnji sa Varaždinskim rock glazbenicima pod nazivom Humanus rock pozivaju sve na humanitarni koncert za pomoć Moniki Hajdin, koji će se održati ovog petka, 4. prosinca, u Medinoj škrinji s početkom u 20 sati.

> Laburisti napustili sjednicu jer Grad nije riješio problem bolesne Monike Hajdin

Monika Hajdin je vesela petnaestogodišnjakinja koja boluje od skolioze i spinalne mišićne atrofije tipa 2, a s majkom i bakom stanuje na četvrtom katu zgrade u Ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu. Zgrada u kojoj žive nema lifta, a Monika je osuđena na život u invalidskim kolicima. Njena majka ju svaki dan, ponekad i nekoliko puta, mora nositi na rukama ili leđima sva ta četiri kata i pri tome mora paziti da ne dođe do naglih pokreta jer joj svaki takav pokret može pogoršati već ionako teško stanje.

Sredstva prikupljena ovom akcijom namijenjena su nabavi prijeko potrebnog pomagala, popularnog naziva ‘gusjeničar’, za pomoć pri prijenosu Monike iz i u stan koji je na četvrtom katu.
Time će se Moniki omogućiti ostvarivanje Prava na uključenost u društvo, Prava na obrazovanje, Prava na sudjelovanje u igri, kulturnom životu, razonodi, slobodnim i športskim aktivnostima…

Cijena ulaznica je 50 kuna. Ulaznice možete rezervirati na email: nclcmillennium.varazdin@gmail.com ili ih kupiti na ulazu u Medinu škrinju na dan koncerta.

Ukoliko je netko spriječen prisustvovati koncertu, a donacijom želi pomoći pri nabavi ‘gusjeničara’, novčana sredstva moguće je uplatiti na račun NCLC Varaždin Millennium kod Privredne banke Zagreb, IBAN: HR8823400091110148610 sa svrhom: Donacija za Moniku Hajdin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije