VIDEO Pomper Sessions: Trio Decoro otvorio novu sezonu

Varaždinac Dino Pomper široj je javnosti postao poznat nakon prve sezone snimljenih Pomper Sessionsa, gdje je u svom studiju ugostio brojne poznate pjevačke zvijezde s našeg područja te zajedno s njima snimio kratke, šaljive video uratke s naglaskom na glazbu. Nakon prve sezone, došlo je vrijeme i za drugu sezonu, a čast da je otvore pripala je sastavu pod nazivom Trio Decoro.

Trio Decoro čine vokali Fani Solomun, Biljana Despinić i Lovorka Ivanković, koja je i na klavijaturama.

Dosad su nastupale na crkvenim i građanskim vjenčanjima, krštenjima, rođendanskim proslavama, poslovnim večerama te blagdanskim eventima u gradu Varaždinu, a mnogi su ih zapazili za vrijeme Špancirfesta, kada su nastupale na Franjevačkom trgu.

Osim prekrasnog izgleda, krase ih i lijepi, školovani glasovi, koje se nisu stidile pokazati tokom snimanja ovog uratka, a sudeći prema videu, i dobro su se zabavile.

– Bilo nam je stvarno odlično, iako prije nismo poznavale Dinu i s njim surađivale. Jako je simpatičan, ugodno je u studiju, u kojem smo se uistinu osjećale kao prave profesionalke. Nikad nismo bile u takvom projektu i bilo nam je ‘prefora’ – rekla je Fani Solomun, članica Tria te dodala kako je ekipa koja je snimala bila odlična, nitko ih nije požurivao ili nametao išta, a zbog profesionalnog odnosa session je bio opušten i zabavan.

– Cure su bile jako brze, zabavne i profesionalne, napravili smo nekoliko tejkova cijele pjesme od kojih je baš svaki mogao biti finalni. Bilo je zabavno, i ispalo je spontano i originalno pa su postavile i neke nove standarde glede koncepta za drugu sezonu koje ćemo pratiti i kod ostalih izvođača – rekao nam je Dino Pomper.

Kao razloge pozivanja naveo je očekivanje da će biti originalne, spontane i zabavne, a, prema njegovim riječima, upravo to se i dogodilo.

– Uz sve to, zanimljive su i žanrovski, budući da to što rade ne možemo čuti tako često. Odlična stvar je da se sada kad smo u suradnji sa livesvirke.com, svaki izvođač može predstaviti kroz kratak video i pisani intervju, a to prije nije bio slučaj, i nadam se da će to pomoći dodatno i njima i ostalim izvođačima, jer svi koji su pozvani su probrani i zaslužili su maksimalnu pažnju i promociju – zaključio je Pomper.

Dino ima već planove za sljedeći Session, a kako doznajemo, imena su još uvijek tajna, a sve što nam je mogao otkriti je da se radi o dvoje poznatih izvođača iz Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije