Stand up comedy show: Studio Smijeha gostuje u Bistrou Time Out 19.rujna

Stand up comedy show u izvedbi troje članova Studija Smijeha iz Zagreba, održati će se 19. rujna u novouređenom bistrou Time Out u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Areni).

Sve prisutne nasmijat će trio kojeg čine članovi Studija Smijeha, a među njima, nalazi se i poznata komičarka Marina Orsag. Uz nju, dolaze Miranda Lončar i Tin Sedlar.

Stand up comedy show počinje u 20.30 sati, a cijena ulaznice iznosi 20,00 kuna.

> Facebook događaj eventa

Tin Sedlar iz Zagreba najmanji je komičar na Balkanu i boji se svega što je više od 168 cm. Da je bio žensko zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. Budući da je muško, zove se Tin i nosi štikle. Rođen je u Zagrebu 1988., bavi se nogometom i diplomirao je pedagogiju. Bio je povučen i normalan dok se nije počeo baviti stand up-om. Voli svakodnevne rituale, ljubitelj je domaće zabavne glazbe i “reže žile” na Dražena Zečića, Mišu Kovača, Milu Hrnića i ostale legende hrvatske estrade.

Miranda Lončar rođena je u Hercegovini što znači da živi u Zagrebu. Za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Marina Orsag veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije