Špancirfest: Nedjelja nudi bogat ulični program, navečer Parov Stelar, Predin…

Nedjelja, treći dan održavanja Špancirfesta je počeo jutarnjim programima, gdje su Varaždince od 10 sati ujutro zabavljali bubnjari francuske skupine Transe Express svojim atraktivnim i glasnim programom ulicama Varaždina.

Možda i najatraktivniji nastup ovogodišnjeg uličnog programa Špancirfesta, posjetitelji će imati prilike ponovo vidjeti na Korzu od 19:30. Njihov zračni performans premijerno izveden jučer, moći će pogledati svi zainteresirani na Kapucinskom trgu od 20 sati.

U isto vrijeme, na Franjevačkom trgu, nastupa humoristično/glazbeni dvojac Torpedo swing, koji se jučer prvi puta predstavio Varaždinskoj publici i odmah oduševio. Za sve koji nisu mogli popratit njihov jutarnji nastup, imat će prilike to ispraviti od 18 sati, kad će ponovno izvesti svoj performans na istom mjestu kao i jutros.

Na Starom gradu, od 10 sati se održavao i Francuski doručak koji je dio Rendez-vous festivala Francuske u Hrvatskoj.

Tena Rak je također od 10 sati nastupala u Gundulićevoj ulici, a svoj nastup će ponoviti od 17:30 do 18:30 na istom mjestu. Stoga, tko je propustio jutarnji nastup, imat će prilike vidjeti i čuti je ponovno, dok je na Franjevačkom trgu nastupio ženski duo Duoh! Lala!, koji spaja ples, žongliranje, hula hoop i gimnastičke elemente, a cijeli nastup je obogaćen humorom i zabavom. Njihov ponovljen nastup moći će svi zainteresirani od 19 sati, također na Franjevačkom trgu.

U Kranjčevićevoj ulici, od 10:30 do 11:30 nastupio je glazbeni trojac Rana Esculenta svirajući domaće i strane hitove, od Bajage do Iggy Popa, na njihovom repertoaru se moglo pronaći za svakoga ponešto. Ukoliko je netko prespavao jutro i zakasnio na nastup ovog trojca, imat će prilike slušati ih ponovo, na istom mjestu, s početkom u 17:30.

Varaždinski bend John Doe, sačinjen od petero mladih glazbenika, nastupit će na Trgu slobode u 17:30, a njihov nastup trajat će punih sat vremena. Sviraju obrade Jimi Hendrixa, ali i novijih bendova (Pearl Jam, The Black Keys). Uz obrade rock pjesama sviraju i autorsku glazbu.

Francuski duo Cymbalobyette nastupio je na Trgu tradicijskih obrta od 11 sati, a svoj nastup će ponoviti još jednom tokom dana, odnosno od 17:30 na istom mjestu.

One man band Erian iz Slavonskog Broda, nastupit će u sklopu uličnog programa u Gundulićevoj ulici od 19 sati.

U Kranjčevićevoj ulici će u 19:30 nastupiti varaždinski trojac Fani & The Backbeats, a njihov prvi nastup na ovogodišnjem Špancirfestu imali smo prilike vidjeti već prvog dana održavanja Špancirfesta.

Blowbuz the cloud nastupit će od 20:30 na Korzu, a njihov nastup trajat će punih sat vremena.

U Vindiland kinu pod zvijezdama očekuje nas od 20:30 animirani film Kuća velikog mađioničara, a nakon toga, od 22:15 počinje film Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio.

Tokom cijelog dana, u Parku kreative održavaju se predstave i koncerti, ali i radionice za najmlađe.

Večernji glazbeni program donosi pregršt kvalitetnih izvođača. Na pozornici Vile Bedeković će umjesto Massima i Matije Dedića nastupiti jedan od miljenika Varaždinaca Zoran Predin, nekadašnji pjevač Lačnog Franca, a uz njega će nastupiti Damir Kukuruzović group. Njihov nastup počinje u 20 sati.

Na pozornici Stari grad nastupaju čak tri benda. Prvi od njih nastupit će zagrebački rock sastav Markiz s početkom u 20:30, nakon njih će se na pozornicu popesti riječki Johnatan, a zbivanja na Starom gradu zaključit će energični Parov Stelar i njegov bend, čiji se nastup očekuje u 23 sata.

Na trgu Miljenka Stančića, okupljene će zabavljati Dzambo Agushevi Orchestra i njihov gipsy brass program. Nastup ove skupine počinje u 21 sat, a trajat će do 23 sata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije