DubVision i domaći te slovenski DJ-i zapalili subotnju noć Forestlanda

>> Forestland (Subota, 8.8.2015.)

Preko pet tisuća posjetitelja devet sati je partijalo na glavnoj pozornici uz najbolje europske DJ-eve i vrhunske setove!

Večer je otvorio mladi domaći DJ Minich koji je zagrijavao ekipu koja je sa sumrakom počela pristizati na idiličnu lokaciju Forestlanda u Brezju. Kako se mračilo, tako se punio i glavni stage, a Minicha je zamjenio slovenski Josh Somen.

Tisuće ljudi već je bilo spremno kad je pozornica pripala suorganizatoru i residentu Forestlanda Sashi Mikacu.

“Energija je bila vrhunska, presretan sam što ste došli i želim svima zahvaliti, jer bez vas svih ovo ne bi bilo moguće” završio je svoj set Sasha i prepustio podij Kosti Radmanu.

Genijalac za mix pulto, najbolji hrvatski DJ na Forestland stigao je direktno sa Papaye, a u nešto više od sat vremena energičnim nastupom doveo je atmosferu do usijanja. Energični nastup, vrhunski popratni svjetlosni i ostali efekti pet su tisuća ludi raspametili.

Vrhunac večeri uslijedio je kad je na stage stupio još jedan DJ dvojac, DubVision, koji su stigli direktno sa Ibize. DubVision je u dvosatnom programu stavio točku na i ovogodišnjeg Forestlanda. Braća Victor i Stephan Leicher raspametili su publiku.

“Došli smo jutros direktno u Hrvatsku sa Ibize gdje smo nastupali sinoć. Bilo je pomalo čudno, ali ovo nismo očekivali. U zraku je bilo toliko energije, toliko ljubavi i vrhunske zabave da smo jednostavno i mi uživali” složio se dvojac DubVision.

Nakon spektakularnog vatrometa uslijedili su efektivni i zanimljivi nastupi srpskog tima “Playa & Architect” koji su vizualno digli scenu na jednu apsolutno novu razinu. Do jutra su najupornije držali na nogama još i Stankoo Brother i Juras koji je imao i čast zatvoriti drugi dan Forestlanda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije