FOTO: Svirka Activ banda popunila Stančićev trg, na ‘plaži’ odličan Groove on

Sudeći po popunjenosti Stančićevog trga jučer, 7. kolovoza, nisu svi otišli na ljetovanje izvan grada. Svirka Activ banda držala je okupljene na trgu i vodila se borba oko stolova u ugostiteljskim objektima, čiji su kapaciteti bili maksimalno popunjeni.

Activ band prisutne je zabavljao uistinu raznovrsnim repertoarom – od domaćih do stranih pjesama. Svirka je obuhvaćala pjesme Proeskog, Urbana, Balaševića pa sve do Maroon 5 i Blues Brothersa.

Prisutni su pjevušili i uživali u toploj ljetnoj noći.

– Super je da grad živi i ljeti, baš imam osjećaj kao da sam još uvijek na moru – rekla je Marcela uživajući s prijateljicom.

Band čine Marko Vukalović na bubnjevima, Dejan Barulek na bas gitari, Jadranko Priher na klavijaturama, Miroslav Keretić na električnoj gitari i Tomislav Priher kao frontmen.

Dok su neki uživali u svirci Activ benda, drugi su večer proveli na ‘varaždinskoj plaži’ na Kapucinskom trgu. Tamo je prisutne rasplesao i vokalnim sposobnostima oduševio Groove on, energični i virtuozni bend, čiji je član Neven Stipčić, široj publici poznat po nastupu u televizijskom šou The Voice.

Groove on čine vokali Neven Stipčić i Martina Friščić, Emir Čovran na bubnjevima, Tomislav Košić svira bas gitaru, Oliver Potočnik saksofon, dok su na gitari Rene Coner iDavor Jurović. S njima kao zasad još uvijek pridruženi član svira i Štefan Lesar na trombonu.

Ipak, Martina Friščić je propustila jučerašnji nastup, varaždinsku plažu zamijenila je, kako doznajemo, morskom, budući da je na godišnjem odmoru.

Još nije kasno da osjetite pijesak pod nogama i svirku na varaždinskoj inačici plaže.

Večeras od 20 sati nastupa Komedija, a na sutrašnjoj završnici ljetnog provoda posjetitelje zabavlja Edipus.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije