FOTO: Marko Domjan zabavio Varaždince na gradskoj plaži, u petak svira Groove On

>> Marko Domjan @ Kapucinski trg (Četvrtak, 6.8.2015.)

U četvrtak 6. kolovoza navečer nastavljena je serija svirki na improviziranoj gradskoj plaži na Kapucinskom trgu. Poslovično dobru atmosferu začinio je ovoga puta Marko Domjan, nekadašnji pjevač još donedavno iznimno aktivnog varaždinskog benda Louder.

Prateći se samo na akustičnoj gitari, Domjan je izveo svoj odabir stranih i domaćih hitova, poput onih poznatih u izvedbi Neila Younga, Rolling Stonesa, Pink Floyd, Red Hot Chilli Peppers, Faith No More, Johnnyja Casha, Laufera, a sve zaokruživši s Alive od Pearl Jam.

– Atmosfera je bila odlična, opuštena, a djeca su tome još više pridonijela. Nikad nisam imao tako simpatičnu i mladu publiku! Cijela zamisao te pješčane plaže usred grada je skroz cool. Morski doživljaj usred grada. Uglavnom, jako ugodna svirka i hvala publici i djeci i roditeljima i slučajnim prolaznicima – osvrnuo se na nastup Marko Domjan.

Program na gradskoj plaži traje do nedjelje. Danas, u petak 7. kolovoza, na binu opet izlazi Groove On, dan kasnije ponovno svira Komedija, a program će svojom još jednom svirkom u nedjelju 9. kolovoza zatvoriti Edipus. Svirke počinju već nakon 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije