Željko Joksimović: Hvala Čakovcu, hvala svima, bili ste fenomenalni!

Odlična koncertna atmosfera na Porcijunkulovom nastavila se jučer, nastupom Željka Joksimovića jednog od najpopularnijih pjevača na širem prostoru regije. Nakon zagrijavanja uz domaće rockere Wind Stain, Željko Joksimović dočekan je s poklicima oduševljenja i gromoglasnim aplauzom više od 17, a možda i koju tisuću više posjetitelja i obožavatelja.

Koncert je otvorio pjesmama ‘Nije do mene i Ljubavi’, a onda su se nizali i ostali hitovi – Žena za sva vremena, Libero, Supermen i drugi.

Publika je(veliikm djelom ženska) jednako uživala u veselijim i brzim pjesmama, ali i onima ljubavne tematike i sporijeg tempa.

Iako je pjevao pretežno starije hitove, Joksimović je predstavio i najnoviji repertoar s tek izašlog albuma, na koji je, kako kaže posebno ponosan.

– Taj album je u prodaji i u Hrvatskoj i Makedoniji, a u BiH trebao bi kao CD izdanje izaći kroz tri dana,do k se u Srbiji i Crnoj Gori on nalazi u obliku aplikacije za ‘smartphone’, čime smo vjerujem napravili jedan tehnološki iskorak.

Iako je predstavio i nove stvari, službena turneja kojom će predstavljati album starta tek na jesen

Večeras sam odlučio koncert odraditi s malo starijim stvarima koje su svima poznate, ali bilo je i i pjesama s tog novog albuma, no nisam želio opterećivati ljude s novim materijalom i pjesmama koje ipak moraju malo zaživjeti u uhu i srcima ljudi.

– Turneja kreće od rujna i trajat će nekoliko godina s obzirom na to da je prošlo dosta vremena od objave posljednjeg albuma, najavljuje Joksimović. Zapravo i ovaj koncert je dio pripreme, odnosno tog nekakvog ljetnog toura, u kojem smo održali nekoliko koncerata diljem Hrvatske u kojima smo se još uštimavali i mi i publika s ovim novim stvarima, a kao što sam spomenuo, prava turneja kreće sredinom rujna.

U sklopu turneje Joksimović bi mogao uvrstiti ponovo i Čakovec u kojem je jučer publika pokazala kako ovdje ima velik broj obožavatelja, koji su ga više puta zvali na bis, na kojem je je otpjevao svoje velike hitove ‘Leđa o leđa’, ‘Nije ljubav stvar’, ‘Zaboravljaš’, ‘Ima nešto u tom što me nećeš’ i ‘Lane moje’.

Isto tako, i sam pjevač kaže da ljudi ovdje znaju sve njegove pjesme i da vole slušati njegovu glazbu , što se kroz dobre vibracije osjeća i na samoj pozornici i zato je često tu.

Od razdragane čakovečke publike Željko Joksimović pozdravio se s riječima: – Čakovec, fenomenalni ste. Stvarno vam hvala. Znao sam da će biti dobro, ali da će baš biti ovako, to nisam mogao ni sanjati….

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije