Špancirfest traži heroja ulica, ako si mladi glazbenik, prijavi se!

Špancirfest će i ove godine talentiranim mladim glazbenicima (ili onima koji se tako osjećaju), omogućiti da tijekom festivala pokažu svoju kreativnost na užarenim ulicama i trgovima Varaždina i postanu ‘Heroji ulica Špancirfesta’.

Organizator Špancirfesta, Turistička zajednica grada Varaždina, natječajem ‘Postani heroj ulica Špancirfesta’ ponovno želi pronaći soliste ili bendove koji znaju i mogu svoj repertoar i izričaj ogoliti i prilagoditi nastupu na ulicama te imaju ‘ono nešto’ što će Špancirfestu dati dodatnu kreativnu vrijednost.

Svi glazbenici koji smatraju da zadovoljavaju kriterije, na natječaj se mogu prijaviti putem Facebook aplikacije na ovom linku:

> Natječaj ‘Postani heroj ulica Špancirfesta’

Organizatori mole sve zainteresirane da prije prijave pročitaju pravila natječaja. A ona izgledaju ovako…

PRAVILA NATJEČAJA ‘POSTANI HEROJ ULICA ŠPANCIRFESTA’

Natječaj ‘Postani heroj ulica Špancirfesta’ organizira se u sklopu promotivnih aktivnosti Špancirfesta 2015. Organizator Špancirfesta je Turistička zajednica grada Varaždina koja zadržava sva prava vezana uz ime i vizualni identitet festivala.

Natječaj je namijenjen svim uličnim glazbenicima (i onima koji se tako osjećaju), koji žele postati dio službenog programa Špancirfesta 2015. Natječaj započinje danom njegove objave, a završava 27. srpnja 2015.

Svi zainteresirani glazbenici mogu se prijaviti putem Facebook aplikacije dostupne u posebnom tabu na Facebook stranici Špancirfesta postavljanjem linkova na video snimke svojih nastupa. Snimke mogu biti napravljene i mobitelom.

Da bi ušli u konkurenciju za odabir uličnih svirača, video snimke moraju putem Facebook aplikacije biti prijavljene do ponoći 27. srpnja 2015. te za njih mora biti dan barem jedan glas. Zakašnjele prijave i prijave bez i jednog glasa neće se uzimati u obzir. Svaki prijavitelj može postaviti samo jednu snimku.

Na temelju prikupljenih vaših glasova i glasova stručnog suda, ocjenjivački žiri Špancirfesta će napraviti odabir glazbenika/bendova te putem Facebook stranice Špancirfesta objaviti finaliste natječaja. Točne lokacije, termine i ostali uvjeti nastupa uličnih glazbenika odabranih ovim natječajem, dogovorit će se u izravnom kontaktu s odabranima.

Organizator neće snositi troškove dolaska i boravka odabranih uličnih svirača niti će im osigurati honorar, opremu ili instrumente. Organizator se obvezuje, na lokacijama odabranim za nastupe uličnih svirača, osigurati priključak na električnu mrežu.

Organizator zadržava pravo korištenja svih prijavljenih video materijala u promotivne i marketinške svrhe bez naknade autorima/kandidatima.

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike ili obrisati prijavljeni video materijal ukoliko je on: uvredljivog ili vulgarnog sadržaja ili na bilo koji način izražava (ili omalovažava) vjerska ili politička uvjerenja, ili ukoliko se njime prikazuje sadržaj koji nije u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

Organizator nije odgovoran za eventualna kršenja autorskih ili izvođačkih prava od strane kandidata, do kojih može doći u tijeku izrade prijavljenih video sadržaja odnosno ukoliko se u njima nalaze javne osobe, ili osobe koje nisu dale svoj pristanak za prijavu na natječaj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije