Trakošćan: Zabranjeno pušenje rasplesalo ljubitelje motora

>> Trakošćan: Zabranjeno pušenje rasplesalo ljubitelje motora

Nastupom mladog ivanečkog rock sastava Niska Fekvencija okončano je 8. izdanje festivala motora i rock ‘n’ rolla, kojeg podno zidina dvorca Trakošćan tradicionalno organizira Moto klub Jal Ivanec prenosi e-ivanec.

Prije mladih Ivančana nastupilo je Zabranjeno pušenje, koje je svojim hitovima “Pos’o, kuća, birtija”, “Hadžija il’ bos”, “Možeš imat moje tijelo”, “Karabaja”, “Balada o Pišonji i Žugi” i drugima, raspjevalo i rasplesalo više od tisuću posjetitelja. Njih je za nastup legendarnih Sarajlija odlično pripremio domaći sastav Southern Crowd setom sastavljenim od pjesama Lynyrd Skynyrda kao što su “THat Smell”, “Simple Man” i “Sweet Home Alabama”, ali i još nekih rock klasika.

Subotnji program započeo je defileom motorista na relaciji Trakošćan – Lepoglava – Ivanec, a na terasi restorana Ivančica domaćini i gosti iz 40–ak moto klubova družili su se do kasnih popodnevnih sati prije povratka u Trakošćan. Lijep subotnji ugođaj i opuštenu atmosferu nije pokvarila niti obilna kiša koja je pala iza 17 sati.

Moto festival je započeo u petak, kada se glavni dio programa odvijao također podno zidina trakošćanskog dvorca, a nekoliko stotina okupljenih zabavljali su Contra Ritam, Zoran Mišić i The Trio.

Moto susreti otvoreni su u popodnevnim satima u petak, tradicionalnim defileom na ruti Trakošćan – Višnjica – Lepoglava, nakon čega su se motoristi vratili u Trakošćan i u večernjim satima uživali u druženju, kampingu i svirkama spomenutih izvođača.

U oba dana, domaćini su svoje goste iz 40–ak moto klubova tradicionalno dočekivali uz medicu i željom za dobrom zabavom i ugodnim druženjem, javlja e-ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije