Šuš MicroFest gospodari plesnim podijima Varaždina

Još nas jedan dan dijeli od početka ŠUŠ MICRO FESTa 0.01. koji svoja vrata otvara u petak, 5. lipnja s početkom već od 17 sati. Cijeli festival traje dva dana, a odvija se na četiri pozornice i dvije lokacije. Dovoljan razlog za posjetiti festival koji će ugostiti velik broj izvođača različitih glazbenih žanrova.

Dovoljno je i nabrojiti headlinere da shvatite o čemu je riječ, pa tako u subotu nastupaju Ilija Rudman i dobitnica Porina Sara Renar, već renomirana imena na glazbenoj sceni. Osim navedenih, nastupit će i velik broj drugih izvođača žanrovski različitih, ali svakako zanimljivih.

Kako to već biva sa Šuškavac Kolektivom, želja festivala je spojiti sve ljude koji se žele izraziti kroz glazbu i različite oblike umjetnosti, gdje najviše dobivaju posjetitelji.

Osim odlične glazbe, Šuškavci će se i ovog puta pobrinuti da cijeli prostor održavanja festivala bude umjetničko djelo, a to će im pomoći ostvariti brojni krativci s raznih područja djelovanja.

> ŠUŠ MICROFEST u Varaždinu na četiri pozornice i dvije lokacije

Sudeći prema prošlogodišnjem, prvom održavanju ŠUŠ MICRO FESTa, ove godine nas očekuje još više dobre glazbe i noviteta. Cijelokupnu atmosferu je naprosto nemoguće pretočiti u rečenice, jer je to festival koji se mora doživjeti.

Za sve zainteresirane, festival počinje sutra, 5. lipnja u Elephantu, a odlična zabava neće stati sve do nedjelje ujutro, jer after party traje do 6 ujutro u Medinoj škrinji uz Kontra Crew.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije