VIDEO: Jelena Žnidarić premijerno objavila spot za pjesmu Živa sam

Jeleni Žnidarić, mladoj dvadesetogodišnjoj glazbenici, danas je premijerno objavljen prvi spot za pjesmu Živa sam, čiji je tekst napisala Aleksandra Kovač, članica žirija showa X Factor Adria, nakon što ju je Jelena, unatoč ispadanju, oduševila.

> Jelena Žnidarić: Aleksandra Kovač napisala mi je pjesmu

– Snimali smo u okolici Beograda na jednoj predivnoj livadi. Ovo mi je prvo iskustvo sa toliko profesionalnom ekipom i trebalo mi je vremena da se opustim na početku, ali ubrzo smo postali pravi tim. Ekipa je bila jako profesionalna, kreativna i puna ideja, ali istovremeno je sve bilo veoma opušteno. Spot se snimao od 8 ujutro pa sve do idućeg dana, kada smo završili oko 4, ali sam uistinu veoma sretna i ne znam kojim bi sve riječima opisala to iskustvo – otkrila nam je Jelena.

Glazbu i tekst napisala je Aleksandra Kovač, a snimano je i miksano u studiju RAprodukcija Beograd.

– Pjesma zapravo govori o neprežaljenoj ljubavi. Iako je prošlo toliko vremena, ona je u svome srcu još uvijek njegova. Mislim da je to jedna ljubavna priča s kojom se gotovo svatko susreo, pa i ja osobno, stoga za mene ima duboko značenje. Najdraže mi je kad navečer sjednem za klavir i otpjevam je prije spavanja. Pjesmu s takvim emocijama može napisati samo Aleksandra Kovač – rekla je zadovoljna Jelena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije