Varaždinski studenti jazza nastupaju pred domaćom publikom

Varaždinski studenti jazza na konzervatorijima u Beču održat će koncert u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu. Koncert počinje u subotu, 23. svibnja, u 21 sat.

Nastupaju Ivor Barić na gitari, Igor Frntić na bubnjevima, Luka Ivić za klavirom te kao “gost” (jedini iz sastava koji nije iz Varaždina) Ognjen Petrović na kontrabasu.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, a za učenike i studente koncert je besplatan.

Ulaznice je moguće rezervirati na blagajni Kazališta radnim danom od 10 do 12 i od 18 do 19.30 te subotom 10-12 ili putem maila na blagajna@hnkvz.hr i telefon 042/200-250.

Mladi jazz glazbenici najavljuju sljedeći program za subotnju večer: Yardbird suite – C. Parker, On Green Dolphin Street – B. Kaper, Stolen Moments – O. Nelson, Nica’s Dream – H. Silver, Sandu – C. Brown, Estate – B. Martino / B.Brighetti, There Will Never Be Another You – H. Warren / M. Gordon, Round Midnight – T. Monk i Impressions – J. Coltrane.

Doznali smo i da su u zadnji tren, na posljednjoj probi, spremili još dvije skladbe, koje čuvaju za bis. Spoj mladenačke energije i glazbenog znanja ovoga kvarteta daju naslutiti uzbudljivu glazbenu večer u Velikoj koncertnoj dvorani varaždinskog Kazališta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije