Jura Geci i SuperOperater imaju novi spot: ‘Možeš i ti vikati’

Alen Marin na vokalu, Jura Geci na gitari, Alen Tibljaš za bubnjevima i Vanja Marin na basu prekaljeni su rokeri u novom bendu SuperOperater koji se predstavlja singlom ‘Možeš i ti vikati’.

Gitarski rif koji odmah ulazi u uho, ritam koji vas pokreće, bas koji vam ljulja bokove i pjesma koju pjevušite već nakon prvog slušanja su recept za siguran uspjeh ove četvorke koja je upravo krenula u osvajanje domaće rock scene. I ništa ih neće zaustaviti u toj namjeri.

Singl je producirao sve traženiji hrvatski producent Mark Mrakovčić, tekst je napisao Igor Rajki dok se za dizajn pobrinuo još jedan Varaždinac, dizajner Antonio Mohenski.

– Zadovoljan sam odsviranim, svira se rock’n’roll i to je najbitnije. Čast je svirati s dečkima iz Kojota i Laufera. Odrastao sam na tim bendovima, a sad imam priliku s njima raditi glazbu. Dobar je osjećaj, prvenstveno smo svi dobri prijatelji i mjuza nam je odmor, odmak i ventil kroz koji ispuštamo sve što nas tišti. Radimo mjuzu, pijemo pive i motamo jeftini duhan – duhovito je prokomentirao Jura Geci zbivanja u svom novom bendu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije